Slut på lathet och mys

Igår åkte vi till stan och klippte killarna. Sen skulle vi ha åkt till Burger king för att äta lunch men det var ganska mycket folk där så vi åkte till Thai istället och åt mongolisk buffé hela familjen. Sen fick Alice åka till en kompis i stan medans vi andra åkte och shoppade lite i Karlstad.
 
Idag har vi bara tagit en promenad till affären. Gick förbi lekparken en stund sen fikade vi här hemma. Skulle ha städat men har struntat i det. Har dock fått sanerat en del ändå eftersom Cocos har gått runt med en massa skit i baken inatt. Han sov brevid min kudde, inte så mysigt. Men nu är han trimmad och duschad. Fleeze äter knappt men idag har vi fått i honom lite kyckling och igår åt han köttfärslimpa. Bara lite men han åt iaf. Imorgon får vi köpa Hills recovery eller a/d. Vet inte varför han inte äter. Om han har sorg eller vad det är om det har med sjukdomsbilden att göra, ingen aning. Vi mutar han så gott det går men det mesta tittar han inte ens åt. Inte likt honom om man säger så. Men vi kämpar vidare!
 
Sen fixar jag lite inför veckan. Nu drar det igång igen och det ska bli skönt med vardag igen. Innan alla förslappas på riktigt här hemma.
 
Veckan bjuder på jobb och skolstart igen!
 
Kram!
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0