En vecka i juli

Har inte uppdaterat här på ett tag ser jag. Kan börja med förra helgen. Då var vi på kalas för Kims pappa som fyllt pensionär. Tvivlar dock på om han någonsin kommer bli en. Vi grillade och åt gott, spelade kubb och åt massa tårta. Alice och Lukas var på kalas hos Selma i Bäckis så vi fick åka och hämta dem och lämna den andra festen rätt så tidigt.
 
På söndagen kom en kompis till Felix och sov över här. I måndags hade jag besök av Linda, Charlie och deras barn. De hade med sig lunch och vi åt och fikade tillsammans och alla barnen lekte och härjade. Sen har barnen haft anda kompisar här och vi har badat en del. I baggerud och idag i Gottbol. Vi har varit sjuka också under veckan tyvärr men jag hoppas det är på gång över nu. I torsdags så var vi och rensade på vinden i Bäckis.
 
Det är mycket att göra med två hus. Kim jobbade idag men åkte ändå dit ner direkt efter jobbet och krattade ihop grenarna från häcken som han klippte igår efter jobbet. Sen klipper han gräset nu med och är fortfarande inte hemma. Sen har han jobbat sexdagarsvecka den här veckan. Älsklingen, han sliter och har sig. Imorgon ska vi dit igen och städa inomhus för vi ska ha visning på eftermiddagen. Men mitt i sommaren och det ska bli 27 grader varmt så har jag svårt att tro att det kommer någon men man vet ju aldrig. Vi tog en chansning när vi köpte det här huset men det var det värt. Men däremot känns det motigt. Känns som att man aldrig blir klar. Jag har fortfarande kartonger att packa upp här hemma och det blir hela tiden fler eftersom Kim tömmer vinden. Grejen är den att jag typ öppnar en kartong och så är det inget jag behöver eller sånt jag inte vet vart det ska stå så då blir det stående istället. Jag har givetvis packat upp också och slängt en hel del. Igår gav jag bort kläder till en främling. Så jag är på gång, men det finns så jäkla mycket grejer, kläder, skor, saker. Helt galet! Vi ska köpa hyllor och sånt till förvaring så man kan förvara saker på ett bra sätt och inte bara instoppat i en garderob.
 
Idag var vi i Gottbol när Kim jobbade. Det var 23 grader i vattnet och riktigt behagligt faktiskt men väldigt högt vatten. Stranden var typ obefintlig. Annars är Gottbol Krilles bästa badplats utan tvekan. Men det simmade en massa stora abborrar runt mina fötter, kändes lite äckligt faktiskt. Hoppas de reglerar skagern till nästa gång vi är där så man får plats lite bättre.
 
Till veckan ska jag jobba och jag har verkligen ingen lust! Jag vill inte! Vi ska ha 45 ungar per dag som vi ska laga mat till på en liten jävla spis. Vilket innebär att vi måste laga mat i två hus och då försvinner en hel del personal. Och så vet man att en del av barnen inte ens skulle vara där för deras mamma och pappa sitter hemma. Men det kommer man aldrig åt, vi ska bara le och ta emot alla. Bitter? Yes! Men jag känner mig lurad, jag hade lika gärna kunnat vara hemma hela sommaren. Jag behöver inte ens lönen! Men det är bara att bita ihop och gå iväg. Ska ju bli 28 grader och då är det skönt att stå på en stekhet skolgård (not).
 
Igår gick jag förresten hem till Linda på kvällen. Charlie var där med och vi babblade lite och drack lite rosé. Tog en kvart att gå hem sen. Underbart! Idag beställde jag även onlinepizza för första gången här. Vi kom från stranden och behövde mat snabbt. På en kvart var maten här och den var varm!
Älskade små kottar! Bästa som finns! <3
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0