En vecka på semestern

Har haft brorsan och hans två döttrar här i fyra dygn! Mycket trevligt! På tisdagkväll när de kom så grillade vi. På onsdagen så gick vi till badhuset. Det gick bra, men Lukas gnällde en del, han är inte van att gå långt men vi kom fram och badade i några timmar. Det var ju fint väder så det var väldigt lite folk därinne. Tyvärr låg det bajs på golvet, inte vidare fräscht och ingen i personalen verkade vilja torka upp det. Illa! På vägen hem så gick vi förbi Jakobs där vi åt middag.
 
På torsdagen så fyllde jag år. Så vi åt gott tillsammans och mamma kom hit hon med. Sen åt vi givetvis tårta och hade det trevligt. På eftermiddagen tog vi en skogspromenad och plockade blåbär och lekte. Älskar skogen häruppe. På fredagen så knallade vi ner på stan och gick och åt på Träslottet. Maten var tydligen inte alls bra. Brorsan sa att det i bästa fall var en bankad bäver och inte fläskfilé. Jag tog en grekisk sallad men hann bara äta knappt halva. Följde med Lukas på toaletten och när jag kom ut hade de tagit bort alla våran mat. Mamma hade tyvärr smitit in och hämtat kaffe samtidigt (inte så smart). Så vi gick därifrån rätt så missnöjda och knappt mätta. Gick till järnvägsparken och lekte nån timme. Sen Åkte vi faktiskt bussen hem. Tror inte de små hade orkat gå ända hem.
 
Inatt blev jag sjuk. Och fy fan vad dåligt jag mådde. Jättetjock i halsen och frös och svettades om vartannat. Somnade inte försen fem imorse. Ont i kroppen och ingen ork alls, men det har gått ändå om än sakta. Imorse åkte brorsan och tjejerna hem och allt återgick till det vanliga. Alice följde med en kompis till Hult och badade och vi andra såsade och fixade inför morgondagen.
 
Imorgon var tanken att vi skulle åka till Daftö, men det blev ändrade planer. Funderade på att avboka eftersom jag mår som jag gör. Gjorde det men bokade istället boende i Kolmården i fyra nätter. Det skulle regna varje dag i Strömstad och inte så lite heller. Men östkusten såg mycket bättre ut, där skulle det bli mellan 24-28 grader så vi tog det istället. Tanken att sitta fast i husvagnen med tre sura, bråkiga ungar lockade inte direkt. Synd att missa det men min tanke är att man kanske kan åka dit en helg framöver istället.
 
 
 
Nyklippt
 
Linda bjöd på fika för nån vecka sen!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0