Gratitude!

Slutade tidigt idag och åkte hem och åt en sen och halvtaskig lunch (som när man var ung). Såg på Dexter och somnade på soffan en sväng. Sover alldeles för lite nu. Kommer inte i säng i tid. Men det spelar ingen roll, sommaren är till för att njutas av. Sen kom Kim hem och vi åkte och köpte middag på Maxi. Tänker passa på att slippa laga mat när barnen ändå inte är hemma. Vad mycket tid man har helt plötsligt. Frågade Kim vad jag skulle göra nu. Laga mat tyckte han för det hade jag gjort om barnen var hemma. Men icke sa Nicke!
 
Skulle ha tagit en promenad med fina vänner, men vi tar det en annan dag istället. Sitter här och känner tacksamhet. Jag har så mycket att vara tacksam för i livet. Jag älskar varenda dag, ja iaf nästa varenda. Och min fantastiska svärmor tar barnen i två dagar och hittar på roliga aktiviteter med dem. Och köper nya skor till min dotter som leker så mycket med sin bebis så hon sätter sig i bilen barfota när de ska iväg. Fina vänner, en fantastisk man och massa fina folk runtom mig som får mig att må bra. Nya vänskaper som kan bli nåt fint i framtiden. Ja jag vet jag tjatar, men jag är så jäkla lycklig. Istället för att skryta på fb så skryter jag här.
 
Imorgon är helgen här igen och jag slutar 12, fint som smör det! Vill givetvis åka och bada och på söndag ska jag hem till Sofia och träffa hennes lille son, samt tre fina tjejer till från Lilla sniglar. Och sommaren fortsätter, tacksamhet där med! Men jag blir lite depp när jag ser att folk lägger ut bilder på folktomma stränder. Det är snart över för i år men nu ska vi njuta så länge det bara går!
 
Det växer mycket här

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0