Dagar som går

Ännu ett par dagar har gått. Vi har bott här i en vecka lite drygt. Jag älskar det här huset! Jag är så glad för att vi bestämde oss för att köpa det! Det är långt ifrån perfekt men det är bra för oss. Trots att vi inte använder två av rummen så märker man ändå vilken skillnad det är på yta! En konstig sak är att vi inte kan få varmvatten till badrummet däruppe. Som tur är så har vi en dusch i källaren med. Vi är inte riktigt iordning än. Har massa kartonger och annat bråte att packa upp. Men övervåningen där alla för tillfället bor är under kontroll. Har heller ingen diskmaskin så jag diskar för hand tre gånger per dag. Men det funkar. Kim sliter varje dag och lägger all sin tid och alla sina pengar på huset just nu. Och jag älskar honom för det. Han är så jäkla fantastisk alltså. Skulle inte byta honom mot allt guld i världen! <3
 
Midsommar spenderade vi först med mamma som kom och grillade och åt jordgubbar, grädde och glass. Sen åkte vi hembygdsgården men det var inget att stå efter och barnen undrade vad vi gjorde där. Vi har ju ingen tradition vad det gäller midsommarfirande med dans runt en stång. Nästa år kan det kvitta. Sen kom Jenny, Dennis och Axel hit och vi grillade och åt gott tillsammans.
 
I går kom först Alexandra med familj hit på en snabbtitt. Sen kom Linda och Humpe med killarna och sen också Rickard. Så vi fikade och satt på altanen en stund. Idag hälsade barnen på mig på jobbet eftersom Kim var på möte i Karlstad. Sen gick vi på stan och tog bussen hem.
 
På onsdag har jag tagit en semesterdag och då åker vi tåg ner till Göteborg och går på Liseberg hela dagen. Tar med oss en kompis till Felix. Har även bokat campingplats på Daftö om två veckor. Hoppas att vädret hinner bli lite bättre innan dess.
 
Har mått konstant illa sen igår och det går inte över. Känner mig själv och vet att det enda som biter på detta är sömn. Ändå är det så sjukt svårt att komma i säng i tid på sommaren. Dessutom så ringer klockan klockan fem imorgon.
 
I lördags tappade Lukas sin första tand. Han var stencool och drog ut den själv. Felix klagade samtidigt över värk i käken och när vi tittade efter så såg vi att det var en visdomstand på väg upp. Stora barn! <3
 
 
Våran badrumstapet. Gammal som gatan men jag gillar den!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0