Hemma!

Borta bra men hemma bäst? Inte alltid om du frågar mig. Eller ja hemma är kanske bäst men borta är jäkligt bra det med! Just nu stämmer det iaf för igår mitt på dagen så blev Lukas sjuk. Magsjuk dessvärre. Han lade en stor spya mitt under lunchbuffen. Sen fortsatte han att kräkas hela em, kvällen, natten och morgonen efter. Låg och vakade hela natten och gav honom hink när han behövde. Fick be om extra påsar samt nya sängkläder då han kräktes ner sina.

På morgonen så fick han diarré och började bajsa ner sig. Vi hade checkat in väskorna på hotellet och hade inga kläder till honom. Fick springa till minimarket och köpa blöjor och tre par dyra uvbadbyxor. Han var inte helt nöjd över att behöva ha blöja på sig men vad gör man? Han kräktes på flygplatsen men sen gick det bra och han kunde flyga hem utan att kräkas. Han fick tom i sig en halv flaska vatten. Innan hade han inte ens fått behålla vätska. Så flygresan gick smidigt trots allt.

Nu är vi som sagt hemma. Men inget nät och ingen hemtelefon. Hoppas vi andra klarar oss från sjukan så vi kan fokusera på flytten nu!

Hoppas ni haft det bra!










Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0