Jobbe? Nei semesteir

Nu har jag semester! Det känns Riktigt bra. Vädret kunde ju vara bättre om man säger så men jag känner mig optimistisk! Det blir bättre så enkelt är det!
 
I onsdags var jag ledig och vi gick upp i ottan och åkte till Gbg och gick på Liseberg. Perfekt väder och perfekt dag att gå på. Man ska alltid gå på gröna dagar så är det bara. Man slipper köa och hinner med mer. Man betalar ändå 415 per person så då vill man ju få valuta för pengarna. Alla var nöjda och glada och Kim åkte Helix med Rickard som var där nere och mötte upp oss därinne. Jag hann tyvärr inte med det. Kanondag!
 
Idag "slutade" jag på södermalmsskolan. Ska ju jobba några veckor i sommar tillsammans med vikarier. Både jag och Linda slutade idag. Innan dess har Petra bytt hus, Maria går på mammaledighet, Lotta och susann har slutat så från att ha varit typ 12 i vårat arbetslag så är de nu 3 från den styrkan som blir kvar i höst. Galet kan man tycka men så är det! Jag kommer att sakna dem jättemycket men min förhoppning är att vi kommer att ses ändå framöver.
 
Vecka 32 börjar jag på Jakobsberg. Försökte att vara ledig den veckan för att skola in Lukas men det gick inte. Där är vi 3/4 nya också och vi ska alla skola in nya barn den veckan. Nåt att bita i, men jag är inte rädd för en utmaning. Lite tråkigt är att min anställning på Södermalm går ut på måndag och sen får jag gå på timmar i sommar. Sen börjar nya avtalet i augusti. Detta innebär att jag inte får nån lön i juli och att alla mina sparade semesterdagar brinner inne eller jag får ut dem i pengar. Lite trist men så är det. Can´t have it all! Har fortfarande en del att lösa vad gäller inskolningar och sånt. Har tiggt till mig en vecka på sommaröppna i bjb (till barnen alltså). Ska pussla med mamma och svärmor med, tur man har folk som ställer upp när det kniper.
 
Här hemma går det sakta framåt. Kim satte in två kattluckor igår så nu kan katterna gå ut. Cocos var borta hela kvällen men väckte mig mitt i natten och ville in i min garderob. Vi har fyra kattvindar i huset och han älskar dem! Första gången på länge jag blev glad av att bli väckt av en katt. Nu går de in och ut som de vill och jag är töntigt rädd för att nån ska bli påkörd då de kör som galningar en del. Men det är inte en helt obefogad rädsla. Idag när vi kom hem stod det en bil still på gatan typ framför huset. När vi parkerade så såg vi Fleeze mitt i vägen han glodde på bilen och rörde sig (knappt) mycket sakta in mot gården. Alla sa jämt att det var ett under att han inte blivit påkörd i Bäckis men där fanns ju knappt några bilar. Älskade lilla latmask!
 
Kim håller på med vattenrören i huset och vi kollade i ett, ingen rolig historia. Det var nästan fullt igensatt med kalk och grus typ. Därför vattentrycket är som det är i köket. Blir nog till att byta spillvattenrören. Mycket jobb finns det att göra om man säger så. Är bra att jag har semester nu för jag ska hinna packa upp och göra iordning här hemma. Måste ta mig tid till att hitta på saker med mina tre juveler med. Fullt upp framöver om man säger så. Finns tusen saker jag skulle behöva ha till huset med. Ska åka och handla och shoppa på nätet om man säger så!
 
Nästan sett klart Orange med. Nån som har tips på nån bra serie på netflix? Funderar på House of cards men vet inte om den är nåt för mig. Viktiga frågor det här..... :)
 
Kram!
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anna

Stort grattis till ditt nya jobb! Kul :-)
Önskar dig en toppen semester, själv har jag en vecka kvar men sen så!
Ha fin sommar Maria!
Kram

Svar: Tack Anna! Veckan går fort ska du se! Ha en riktigt skön sommar du med vännen!
Kram!
mariia

2014-06-28 @ 10:19:12
URL: http://annaochlivet.blogspot.se
Postat av: Ida

Grattis till nya jobbet! Det kommer bli topp.
Ett hett tips på serie att se (om du inte redan sett) är Pretty little liars. Jag älskar den :)

Ge familjen en kram.

Kramar

Svar: Tack Ida! Och tack för tipset på serie. Den ska jag kolla in! Stor kram tillbaka!
mariia

2014-06-29 @ 07:43:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0