Första helgen i Mars

Söndagkväll igen. Imorgon är det långdag på jobbet 7.30-19.30 och vi ska ha fortbildning hela fm. Känner mig lite off, känns att jag knappt jobbat alls sista tiden. Men imorgon ska jag väl vara fit for fight hoppas jag. Snuvan är bättre men hostan är vidrig. Hostade nyss tills jag kräktes. Fick lite cocillana av svärmor så jag hoppas det blir lite bättre. Nätterna är ju värst.
 
Torsdagen spenderade jag med att röja här hemma. Kim kom hem och hjälpte mig på kvällen och han hade köpt med sig två varsina portioner kinamat för att vi skulle slippa laga mat när vi höll på. På kvällen såg vi två avsnitt av Breaking bad. På fredag gick jag upp tidigt och vi fortsatte att röja. Vid elva kom mäklaren hit. Nu ska vi bara skicka in tre papper och betala så är annonsen ute sen. Grannhuset håller på att säljas så nu är det snart "bara" två hus till salu på gatan. Sen åt vi ännu mer kinamat. sen åkte jag in och jobbade i några timmar. Var knappt några barn på plats.
 
Kom hem till ett knäpptyst hus och åt ännu mer kinamat (eller inte eftersom jag tappade hela min tallrik i golvet). Fick käka en matlåda med snabbmakaroner och pastasås. Lyx! Sen visste jag inte vad jag skulle göra av all min tid. Huset var rent och det fanns inga barn hemma. Såg på Let´s dance och tror det kommer att stå mellan Benjamin och Kenza i år! De var riktigt duktiga!
 
På lördagen tog vi sovmorgon, sen åkte vi ner till Skövde för att gå på restaurang med svärfamiljen. Svågern fyllde år och det skulle firas. Satt vid ett runt bra bord så alla kunde prata. Åt supergod mat. Sen åkte vi tillbaka till Mariestad och käkade tårta och hängde. På vägen hem åkte vi förbi Rattugglan och köpte tre stora påsar lösgodis som barnen fick snaska i bilen för att håla sig vakna. På kvällen såg jag och Felix på andra chansen. Höll på Helena som gick vidare.
 
Idag försökte jag ta sovmorgon, sen slog det mig att Alice skulle på gympa så det var bara att sätta fart. På vägen hem stannade vi i lekparken och lekte en stund. Sen hem och inventerade frysen och det var tur det. Vi hade mat för flera veckor därinne. Jag är bra på att handla hem och stoppa in där. Så nu ska vi spara några kronor och äta ur frysen tänkte jag. Gjorde en matlista med 10 rätter som fanns därinne. Bra där Maria!
 
Tog en vila och Kim spacklade och sågade och satte upp lister. Sen åkte han och handlade medans jag lagade mat och duschade ungar. Sen sorterade jag tvätt en timme och tvättade ännu mer. Typisk söndag med andra ord!
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0