Don´t look back in anger

Idag firade vi fritidshemmens dag på jobbet. Tog med alla ungarna i våran paviljong närmare 108 stycken och åkte upp till Hultet. Vi körde qrkoder, bla och massa andra aktiviteter. Sen grillade vi hamburgare till alla barn. Linda hade planerat dagen in i minsta detalj. Hon är helt otrolig faktiskt. Man skulle ha hälften av hennes energi! Vilken eldsjäl.
 
Kim ringde till mig och påminde mig om att det bara är drygt 2,5 veckor tills vi åker. Det närmar sig med stormsteg. Idag har jag löst förskolefrågan för Lukas. Vi har ju egentligen en plats på nya förskolan nu. Men om vi skulle ha skolat in honom på måndag så skulle han bara ha varit där i åtta dagar för att sen gå på semester resten av sommaren. Så vi skjuter på inskolningen tills augusti. De ska alltså gå kvar på Pennlådan i två veckor till. Sen går Kim på semester redan den 28/5. Dagen efter fyller Felix 11 år och sen åker vi till Mallis dagen efter. Sen är det bara en vecka kvar till skolavslutningen. Och framförallt så flyttar vi mitt i allt. Direkt efter att vi kommit hem från Mallis ska det börja flyttas. Känns spännande!
 
Livet är inte bara moonlight and roses som jag brukar säga. Tjejfesten i lördags blev inte helt bra och det var mitt fel. Jag tog upp en del saker som gjorde mig upprörd och mitt i allt detta så lyckades jag såra människor som jag älskar. Vi hann reda ut det mesta hoppas jag och det kommer att bli bra i slutändan men det är aldrig roligt att bråka. Men gjort är gjort och jag hoppas att det kommer något gott av det.
 
Har ömma fötter efter en dag i skogen. Men med bra musik i örat så känns det bra gött ändå! Kram!
 
Linda på jobbet som hade fredagsfikat sist, she´s Amazing!
Inte den bästa bilden på mina små glin. Men vi gästade cupcakekalaset och barnen gjorde en varsin cupcake.
Charlie fixade goda drinkar och Linda fixade mat <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0