Jag är svartsjukan, alkoholen

Ledig dag, men en ganska trist sådan om sanningen ska fram! Började dagen med att gräla med min äldsta son. Han är snart tonåring och det märks kan jag säga. Nåt helt nytt väntar, diskussionerna tar nya former och det är bitvis mycket ilska mot oss och det är inte kul kan jag lova! När han väl lugnat ner sig så satte Alice igång och herregud vad hon bråkade, samma sak nu på kvällen. De får mig att känna att jag lever vissa dagar. För det mesta är de väldigt lättskötta och rara men ibland växer hornen ut. Kim har varit och jobbat i huset så det har varit segt. Jag har inte orkar bry mig om nåt idag känns det som. Har varit lite depp, tur det bara varar en dag eller så när det kommer. Oj vad det är synd om mig!....INTE! Jag har det så jäkla bra. Bästa mannen, barnen, vännerna, snart ett nytt hus och en all inclusive till Mallis bara för att nämna några saker
 
Kim ska jobba fre och lör så jag och barnen får klara oss själva. Funderar på om vi ska åka till stan imorgon och ta en fika, shoppa lite och sen kanske en tur till skogen eller huset. Vi får se vad vi hinner med!
 
Igår åkte vi hem till svärfar och firade lite Valborg. Han vågade inte elda sin jättebrasa inne i skogen eftersom det är så torrt men han hade gjort en liten brasa till barnen och Felix lade på pinnar och ved i flera timmar. Sen åt vi gott och umgicks en stund. Kom hem och slängde barnen i säng och sen sov hela familjen till närmare nio imorse. Och ingen av oss har varit utanför dörren idag heller. Riktiga latmaskar är vad vi är!
 
Fick två paket med kläder på posten, underbart!
Nya vardagsrummet/matrummet
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: charlie

vad bra det kommer bli! ska du in till stan ä du välkommen!

Svar: Såg inte detta annars hade vi kommit till er. Men det ordnade sig ju för nu kommer ni hit istället :)
mariia

2014-05-02 @ 08:26:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0