Det rullar på

Charlie har fyllt år och det firades genom att vi var hemma hos henne och drack en massa goda drinkar. Sen åkte vi bil (med nykter chaufför givetvis) ner till The pub där vi åt varmrätt, dessert och drack mer goda drinkar. Jag, Linda och hennes man vek av hemåt när de andra ville in på Harrys och dansa vid ettiden. Släpade oss uppför backarna och jag somnade med en pod i örat.
 
Tidigare den lördagen hade vi besök av svärfar och hans fru. Jag bakade och städade huset grundligt! Dagen efter hade vi en riktig latdag hemma och trött som jag var så åkte vi ut på restaurang och åt en sen lunch.
 
I veckan som var så har jag mest jobbat. Kommit hem lagat mat, lagt ungar och sett på Dexter på kvällarna. I fredags köpte jag hem kinamat. På kvällen fick jag ont i halsen, kroppen värkte och ögonen brände. Lade mig och sov med massa kläder på. När jag vaknade upp på lördagen mådde jag bra igen. Lite känning i hals och kropp men ytterst lite. Tog med de yngsta barnen och åkte ner på Det stora barnkalaset. Mötte upp Jea och Mika. Tjejerna red, pysslade, blev ansiktsmålade och fikade. Sen avslutades det med sång och godis. Allt detta gratis, plus att de hade bussar som körde folk till och från asylboendena utanför staden. Hatten av för kyrkan och det enorma arbetet de lägger ner! Snacka om eldsjälar!
 
Idag städade jag huset igen, samt plockade en jäkla massa. Det sunkar ihop deprimerande fort! Sen bakade jag två sockerkakor. Sen fick vi besök av Annika och Victoria. De har inte sett huset, så de fick sig en visning. Sen satt vi och drack kaffe och babblade ikapp medans tjejerna lekte. Och idag har jag en smygande huvudvärk. Förut gjorde det riktigt ont. Gissar på att det beror på att jag har en förkylning som ligger på lur som kroppen kämpar bort. Och jag har kört på, kroppen behöver säkert vila. Imorgon är det 6-18 som gäller på jobbet. Ingen mjukstart direkt, så det blir sängen om en inte alltför avlägsen framtid!
 
Lyssnar ju på poddar varje kväll innan jag ska somna. Sjukt nice men inte så smidigt då jag alltid somnar och det tar mig en vecka att ta mig igenom ett avsnitt på ca en timme. Lyssnade på P3 dokumentär om Lindomefallet. Fallet där två pundare tog sig in hos Ernst på 89 år och stal saker samt slog ihjäl honom med en stekpanna. De skyllde på varandra och båda gick fria. En av dem fick 45 000 för tiden han suttit frihetsberövad. Vilket blev en stor rättsskandal. Han fick betalt för att mörda den stackars mannen mer eller mindre. Den här tjommen bodde i Bäckhammar en tid när jag var mindre. I början av 90 talet strax efter det här brottet. Då bodde det mycket trash därnere. Minns att vi var så rädda för denna mannen. Han gick runt påverkad och skrek och en gång var vi på svarta planen och han sprang runt i mörkret och skrek. Vi försökte fly men Pia hoppade på kryckor så det gick ju så där. Världen är bra liten ibland!
 
Varje helg är det sovmorgon här i huset. Barnen smyger upp och roar sig själva innan vi vaknar. Så här hittade jag dem förra helgen.
Fördrink och snacks hos Charlie
Älskade ungar!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0