November

Tyckte att det var ganska nyss jag skrev men insåg att det gått tio dagar sen. Dagarna bara flyger iväg!
 
Förra veckan var det fullt upp. Kvällsplanering i måndags, stängning på tisdagen. På onsdagen gick jag på restaurang och bio med min kollega Carina. Hon vill få mig kultiverad och tog med mig på en fransk smalfilm och det är jag glad för. Det var riktigt rolig och jag skrattade högt flera gånger. På torsdagen hade vi skolfest på jobbet. En gammal och härlig tradition. På fredagen stängde jag igen och jag och familjen åkte direkt till godislagret och Maxi efteråt.
 
Helgen var lugn! Kim hade huvudvärk hela lördagen så vi var bara hemma och tog det lugnt. På söndagen så åkte vi till badhuset där vi träffade Linda och hennes familj. Felix hade med sig en kompis med. Efter badet åkte vi och tog an varsin pizza på Jakobs. Sen drog vi till Mariestad och fikade och firade fars dag hemma hos Rickard.
 
I måndags köpte vi en ny bil! Vi har inte haft nån bil på ett par veckor (ingen egen vill säga då vi lånat en av svärfars). Vi är nöjda, det är en miljöbil och den går på gas. Vilket blir lite av ett problem då man inte kan tanka gas i Krille men den går att köra på bensin med som tur är. Vi testar iaf och hoppas den passar oss. Än så länge känns det bra. Har även beställt hantverkare till vårat tak. Nu ska det äntligen bli bytt! De passar även på att byta takfönstret och fixa till takkupan. De tror att de ska hinna klart innan jul. Känns bra!
 
I helgen ska vi ut och fira Charlie som fyller år! Ska bli roligt!
 
Nu ska jag få barnen i säng så ska jag njuta av tv resten av kvällen sen.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0