Sometimes I just can´t shut the hell up

Just kört ett race här hemma. Ikväll var det fullt upp. Hade massvis med tvätt som skulle vikas in och massa tvätt att tvätta. Läxor skulle göras, mat skulle lagas och barnen skulle duscha. Blev precis klar med allt. Galet! Fan rent ut sagt vilken tid allt hushållsarbete tar! Har förvisso rensat bland barnkläderna med och hittat en del till Magnus och till Lukas med för den delen.
 
Imorgon öppnar jag på jobbet för tredje gången den här veckan. Har varit lite seg under veckan. Jag blir så jäkla trött av att öppna och gå upp fem på morgonen. Igår övervägde jag starkt att låta Kim hämta barnen och bara åka hem och lägga mig efter jobbet. Men jag pallrade mig iväg men lade mig ändå på sängen när jag kom hem. Det är det fina med att ha "stora" barn. De klarar sig medans jag vilar lite. De sköter sig! Sen kom Kim hem med kinamat så det var skönt.
 
Imorgon efter jobbet åker vi till Götet! Brorsan har fått ett nytt jobb och Emeli har fyllt fem år sen sist. Längtar efter dom!
 
Annars undrar jag om det står ATM i pannan på mig. Får massa frågor om lån om och om igen och jag känner inte personen som frågar mig. Hon trodde på allvar att jag skulle låna ut 5000 till henne och vi känner knappt varandra. och de jag lånat till lämnar inte tillbaka pengarna. Tror folk att jag är rik? Ibland undrar jag.....
 
Idag blev det friterade bananer till efterrätt (inte till mig, jag gillert inte).
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0