Helg med fina vänner

Haft en slitig vecka. Med ett tolvtimmarspass i måndags och i tisdags jobbade jag till 19.30. På onsdagen var jag på jobbet redan sju och så fortsatte det. Så när helgen kom så var jag trött som alla andra arbetande trebarnsmammor. Men på fredagkväll kom Linda, Charlie med barnen och Tina hem till mig. Vi bakade scones och hade themys på altanen.
 
Igår åkte vi och flyttstädade huset I Bäckhammar. Linda kom dit och hjälpte mig att gno lite och barnen var och lekte hos kompisar på gatan. Nu tror jag att huset ser okej ut. Efteråt åkte vi ner till svärfar och tog en kvällsfika.
 
Idag hämtade Kim det sista i huset och sen mötte jag upp Linda och Charlie och deras barn i skogen. Där vi fikade och barnen lekte så bra. Att gå till skogen är verkligen härligt och ungarna älskar det.
 
Kim ringde när han var i Bäckis. En gubbe körde rattfull och gick in till vår granne och hämtade en öl. Igår cyklade min son på den gatan. Och det är två barn till på gatan som cyklar så gott som dagligen. Jag blev så arg så jag skakade. Att ringa polisen är ju svårt när man befinner sig där nere. Han är inte den första som kör full därnere. Man gör som man vill liksom. Alla kan ha alkoholproblem men sätt dig för fan inte i en bil. Om man kör ihjäl sig själv så fine men man kan ju ha livet av någon oskyldig människa. Det är så jag kräks!
 
Nu ska jag krypa ner eftersom jag öppnar imorgon. Är tacksam för en fin helg och fina vänner!
 
 
Var i Skövde och firade svägerskan som fyllde 30 förra helgen
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0