Helgen!

Ännu en vecka till ända. En mycket bra sådan. Det gick bra på jobbet, alla var friska och vi hade en härlig helg. I fredags skrev nya ägaren på huspapprena och tog över direkt. Nu har vi bara ett hus och det i Bäckhammar är inte längre våran huvudvärk. Efter ett halvårs väntan är det nu äntligen sålt!
 
Åkte hem i fredags och alla utom jag hade fredagsmys, jag sprang runt och plockade och fixade med tvätt. Helt frivilligt dock. Igår gjorde vi inget alls då vi lovat barnen att bara vara hemma. Kim fick dock en del gjort här hemma. På kvällen kom svärmor, Jenny, Dennis och Axel på en sen kvällsfika. De hade varit och kollat på svågern som sprang Tjurruset. Han hade varit superduktig! Idag åkte vi till Linda på en förmiddagsfika och dit kom Lisa med yngsta dottern. Har inte träffat henne på flera år. Ja några snabbisar på Maxi typ men inte så här. Så vi alla satt och tjatade i ett par timmar och det var riktigt trevligt. Fick en del uppdaterat eftersom vi inte setts på så länge.
 
Sen åkte vi hem till ett hem i kaos, utan vatten och med diverse läckor här och var. Men Kim fick ordning på dem och vi kunde lämna hemmet och åka till donken för att äta lite. Skulle på teater en timme senare och hann inte laga mat. Sen gick jag och barnen på Findus flyttar ut. Jeanette och Mika kom också dit. Den var riktigt bra! Öivind liknade verkligen Pettson och de spelade jättebra båda två. Sen fick barnen en varsin glass innan vi gick hem.
 
Nu är det söndagkväll och jag ska kolla på BB samt valvakan. Åkte faktiskt och förtidsröstade i fredags så vi skulle slippa det idag och det var nog bra tänkt.
 
Var på Nya Pennlådan (eller Bäckens förskola) i veckan. Fantastiska lokaler! Var riktigt kul att träffa alla fina pedagoger igen. Vi kommer alltid att sakna dem!
Nu gräver de utanför huset och fibern är på gång.
Finaste kusinerna!
Älskade ungar! <3
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0