27/4

Ännu en vecka har gått. Den har bjudit på diverse. Jobb såklart, jag har vabbat en dag för Lukas som var risig och då passade jag på att njuta av solen på balkongen. Känns gott att bo i ett hus med både balkong, inglasad altan och uteplats i solen. Vi har grillat en del här hemma och jag har sett en serie med Kimpa. Felix har haft konsert med gitarren. Han kom även hem och berättade att de haft sexualkunskap i skolan. Herregud vad han växer fort! Har även hunnit sola en gång till.
 
Igår var Charlie och Linda med barn här halva dagen. Jag slängde ihop en äppelpaj och eftersom tiden gick så beställde jag pizza till oss alla. Min fina lilla brorsdotter har fyllt 3 år och det smärtar att hon inte bor närmare (men jag vet de kunde ha bott ännu längre bort).
 
I veckan är den fixarkväll på skolan och sen ska vi väl kika på en majbrasa antar jag. Sen långhelg på det, inga fel alls!
 
Annars är det mesta som sig bör. Börjar bli dags att börja planera sommaren och semester, men dit har jag inte hunnit än tyvärr. Det ordnar sig som det alltid gör. Kanske ska bygga kök i sommar istället, vi får se.
 
Nu en serie sen sängen!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0