Teneriffa och Påsk

Sitter här rätt så seg och trött faktiskt. Har varit intensivt sista tiden men på ett bra sätt!
 
Resan var helt underbar! På planet ner så skålade vi i champagne för Kims mamma. Vi landade på kvällen och åkte bara till hotellet och checkade in. Första dagen på plats så tog vi en promenad ner till strandpromenaden. Det var ganska molnigt och ingen sol men jag lyckade ändå bränna mig när jag badade i poolen. Dagen efter gick vi ner till den närmaste stranden Las vistas. Jag badade i havet, det var rätt kallt men ändå skönt. På fredagen åkte vi till Siam Park. Ungarna och Kimpa och Rickard åkte allt vad de orkade. Själv hade jag mest problem med mina ögon. Har aldrig använt solglasögon i hela mitt liv. Men nu fick jag köpa ett par. Jag hade riktigt ont i ögonen och de var väldig svullna. Sen var det otroligt ljust däruppe. Ögonproblemet hängde kvar och en kväll fick jag gå in i barnens sovrum och dra för gardinerna och bara ligga i mörkret nån timme och vila dem. En dag åkte vi ut med en katamaran och spanade på delfiner och valar. Det var häftigt att se! Hoppade i och badade men det var rätt kallt och jag tappade badkläderna så jag fick smått panik och var uppe lika fort, men det var kul. Fick dock avsluta med resan genom att ligga under en handduk och vila ögonen. Gick till stan, stranden och låg vid poolen massvis. Solen lös varenda dag och det var riktigt varmt och skönt! Och vi åt massvis med god mat och drack goda drinkar och honungsrom. Vågen visade ett kg upp när jag kom hem. Men det fick det vara värt. Enda tråkiga var att Axel blev magsjuk och var dålig två dagar. Riktigt synd! Men annars var resan kanon skulle jag vilja påstå. Hotellet var riktigt bra och maten väldigt god!
 
Landade i Sverige och jobbade två dagar. 3/5 i personalen låg  influensa när jag kom hem så det var back to reality direkt om man säger så. Men allt är till för att lösas och det gjorde vi givetvis.
 
I fredags kom brorsan och Emeli hit. Givetvis krånglade tåget igen och de blev stillastående i två timmar så vi åkte och hämtade dem i Karlstad. Innan dess städade Kim och Felix altanen och Lukas passade på att skada sig. När de asfalterade våran trottoar efter att ha grävt fiber så asfalterade de in en avsågad stolpe utanför vårat hus. Vi tänkte direkt att någon kommer att skada sig på den och mycket riktigt. Han åkte in i den med en skateboard och olyckan var ett fakum. Skrapad haka, fläskläpp och ett slag på en tand. Som tur är det en mjölktand men ändå. Ska ringa kommunen på tisdag och be dem ta bort den så får vi väl se va de anser.
 
Vi åt middag på kvällen och mamma kom hit hon också. På påskafton gick vi till badhuset och badade ett par timmar sen åkte vi hem och lagade påskmat och barnen gick på äggjakt. På kvällen grillade vi för första gången i år.
 
Igår var vi bjudna på lunch hos svärfar och hans fru. Dit kom även hennes barn med deras respektive och hennes mamma. Så det var fullt hus och massa god mat. Sen åkte vi hem och hämtade Emeli och Alice och åkte på bio. Vi såg på Home, en gullig film! Åkte hem och åt middag. Efter lunch idag åkte de hem och nu är det tomt igen.
 
Håller på och tvättar, har inte riktigt kommit ikapp sen resan än och alla sängkläder, samt vanliga kläder. Ja det blir jävla mycket tvätt efter fem personer kan jag lova! Så jag är lite sliten, barnen med, speciellt min dotter. Imorgon är det jobb som gäller igen. Jag jobbar tre dagar denna vecka, är ledig på onsdag. Ska gå ner i tid nu. Kommer att jobba 75 enligt pappret men sen kommer jag att jobba upp till runt 85% kanske, vissa veckor mer. Känns helt okej!
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0