Back to life, back to reality

Sista kvällen nu imorgon så börjar allvaret igen! Och jag öppnar givetvis vilket innebär att jag ska upp runt fem. Kimpa och barnen är lediga en vecka till, det känns skönt för då får jag en mjukstart. Ska ju bli bättre väder i veckan men jag kommer att njuta av kvällar och helger och så har jag ju ett underbart jobb där man får vara ute mycket som tur är.
 
Den här sommaren kan summeras som en av de sämre. Helt klart vädermässigt men jag har knappt gjort nåt känns det som. Vi kom aldrig iväg någonstans. Det känns så där men å andra sidan ville jag inte slösa pengar på stuga eller sånt när vädret var så sugigt som det var.
 
Idag har jag hälsat på Charlie som har flyttat. Hon hade en jättefin lägenhet där jag tror att hon kommer att trivas. I torsdags var Jeanette här på kvällen och vi satt ute på altanen och åt kex och ost. Igår var det kräftskiva här hemma med Kimpas familj. Mycket trevligt och stillsamt. Om ca en vecka är Jenny beräknad och barnen får sin fjärde kusin. Det ser vi fram emot väldigt mycket!
 
Bilen är lagad och går som en klocka igen, på måndag får vi reda på vad kalaset gick på.
 
Måste också skriva några rader om den finaste människan på denna jord! Han är så snäll mot mig och ibland undrar jag om jag verkligen förtjänar honom! Jag älskar honom till månen och tillbaka! Någon dag ska jag berätta vad han gör för mig imorgon. Jag är evigt tacksam och jag ska bättra mig på alla de sätt jag kan. Han har mitt hjärta resten av livet! Jag talar givetvis om min fina sambo <3
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0