Sol och bad

Haft en underbar helg! I lördags åkte vi till Torsö och sen vidare med färjan till Brommö. Där mötte en bonde upp oss med traktor och vagn och körde oss till Rövarn. En härlig strand, men tyvärr i fel väderstreck så vi hade solen i ryggen och efter ett tag blev det en del skugga. Jag badade, som enda vuxen som det oftast är. Jag går alltid i! Vi grillade korv och åt sallad och sen gick vi till klippbadet på andra sidan och där var det riktigt hett. Nästa år ska vi satsa på att cykla. Det gick ju inte precis i år med så små barn (yngsta två veckor gammal). Jag får nog operera svanskotan innan, men det är en annan historia. På vägen hem fick dottern min ett utbrott och skrek allt vad hon orkade i en halvtimme, härligt värre!
 
Idag hade jag och Linda bokat in Revsand. Vi kom dit innan elva och åkte hem runt fyra. Solen gassade på och jag badade iaf två ggr. Tina och Mia var också där nere så Alice var så lycklig eftersom hon fick bada med Tina. Jag tror att det var sista gången för i år och det är alltid en liten sorg! Ett helt år kvar till nästa sommar! Men givetvis så ser jag fram emot en härlig höst! Har knappt hunnit med hemmet sista tiden. Plockar varje dag men storstäd har jag inte lagt ner nån energi på. Har bestämt mig för att satsa på sånt nu när det blir sämre väder och mörkare ute.
 
Hade tänkt att ta en tidig kväll och kanske hyrt en film eller så. Men på söndagkvällar är det alltid så mycket att göra. Och det ena leder till det andra. Har hållt på i två timmar och blev precis klar. Vattna ute på gården, packa morgondagens väskor och skriva upp alla dagar på tavlan, katter ska ha mat, det ska tvättas och hängas tvätt och det fortsätter. Men nu äntligen! Öppnar imorgon så klockan ringer fem men jag ska lägga mig på sängen en stund och läsa senaste Grey.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0