Välkommen Cirkus

Har jobbat en vecka och det har gått kanon. Förvisso har jag ett glidarschema. Kommer att ha det en vecka till sen börjar jag på 92,5 procent så typ heltid. Imorgon är det PKUdag och de dagarna älskar jag. Man får planera och äta utelunch två ggr/år.
 
I måndags efter jobbet så åkte  vi ner till Borås och hämtade en kissekatt som jag tingat. Han heter Cirkus och är typ det sötaste som finns. Han är en exotic och han röjer som en galning. Han gör skäl för namnet om man säger så.
 
Sen har Felix haft lan i helgen. Hade tre extra killar här en natt. Det gick bra ända tills de gick upp i  natten och spelade så att vi vaknade. Då skickade vi dem i säng igen för det är inte helt okej. Dagen efter var både jag och Kim trötta och slitna, vilade middag en sväng sen bjöd jag Tina på middag och vi delade på en flaska rosé. Idag var jag hemma hos Sandra och Henke och kollade in deras nya hus. Hade med mig Alice som lekte med deras äldsta dotter.
 
Sen det största och bästa är att Kims syster har fått en bebis! Så jäkla underbart! Det kom en liten tös igår. Och fort gick det, ett par timmars värkar och sen ute 25 minuter efter att de kom till bb. Längtar efter att få träffa henne! Extra kul med smått när våra barn börjar bli så stora!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0