Alice 8 år!

Ikväll har jag haft tre av mina närmaste vänner och deras barn här på kvällsmat och gottis. Tanken var att de skulle kolla igenom Lukas ytterkläder. Slutade med att jag skickade med C en overall, fleezefodrat regnställ, överdragsbyxor och fodrade stövlar och L fick med sig ett par vinterskor. Bra när det kommer till användning! Det var en mysig kväll och barnen lekte bra. Sånt här borde man göra oftare!
 
I veckan som var så gick jag på julfest. Först hade vi lite förräka på jobbet, det blöev en trevlig kväll med mycket skratt. Jag höll på att inte få nån mat då de gett bort alla vegtallrikar till andra människor med specialkost. Var på vippen att beställa onlinepizza och det hade inte gjort mig så mycket, men jag fick en tallrik tillslut. Dagen efter så hade jag huvudvärk på jobbet, men det fick det vara värt.
 
I helgen firade vi Alice i dagarna tre. På lördag hade vi kalas på Leos lekland och vilken höjdare det var ändå! Vi fick ett eget rum och en kalasvärd. Först fick barnen popcorn och saft, sen fick Alice gå skattjakt. Sen glassbomb som smakade riktigt gott, sen fick de leka hur länge de ville. En riktigt hit och jag och Kim lutade oss tillbaka och läste en varsin bok! På söndag så firade vi henne tillsammans med släkten och på måndag så firade vi henne hemma med tacos, tårta och paket. Så vi har en riktigt nöjd åttaåring här hemma nu!
 
Snart är det helg igen, livet är så jäkla fab!
 
 
Läser Alex och Sigges tid
 
8 år! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0