Even if we can´t find heaven, I´ll walk through hell with you

Har varit en ganska fullspäckad vecka. I måndags var det möte på jobbet och sen Lucia på Lukas förskola på kvällen. Jag kom hem 16.15 och 16.45 stod det lax och potatis på tt dukat middagsbord. Hade även hunnit tömt och fylla på diskmaskinen. Allt detta på en halvtimme, är nästan imponerad av mig själv. 17.30 infann vi oss på förskolans utegård och tittade på våran lilla stjärngosse som sjöng så fint så. På tisdagen hade vi luciafirande i min förskoleklass. På onsdagen hade Felix gradering i karaten.
 
Igår var jag och mina kollegor ute och åt på Casa Bianca. Vi skulle tacka av Siv som går i pension. Jag hade styrt upp det här med insamlingen till presenten. Hon fick en dimrosa poncho och en flaska honungsrom från Teneriffa. Sen bjöd vi henne på maten. Det blev en riktigt fin kväll som alla var nöjda med. Maten var riktigt god och det är en trevlig atmosfär. Sen fylldes det på och snart var det fullsatt, det är man inte riktigt van med i Krille. Efteråt gick några av oss vidare och tog en cider på the pub. Kom hem med taxi runt 12 och då började jag röja här hemma. Mår alltid bättre av att vakna till ett städat eller iaf plockat hem.
 
Idag var jag och Lukas på Eltons 6-årskalas och Kimpa är just nu på julbord. Felix har flyttat in i sitt nya rum och han är riktigt nöjd. Var och köpte en säng till honom, han ska få nytt skrivbord med men det får vänta nån månad. Har varit en del utgifter sista tiden.
 
Vaknade till en hemsk nyhet! En gammal klasskamrat, hennes kille och son avled i en brand tidigt imorse. Kvar är en storasyster och andra anhöriga. Det är så vidrigt så man vill kräkas. Sån ofattbar katastrof för dem. Man kan inte ens ana vad de just nu går igenom. Man inser fort att man ska låta bli att gräla på mannen, skälla på barnen för att de städar för dåligt. Livet är så skört!
 
Kom hem till en man som hade gjort marsipanfigurer med barnen, he´s a keeper!
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Det är så ofantligt sorgligt, livet är skört o man får dig en tankeställare vad dom faktist är av värde 😢//Linda

Svar: Visst är det så! <3
mariia

2015-12-19 @ 21:13:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0