Jul 2015

Nu har julen passerat och snart är det 2016, galet! Har haft en härlig och lagom stressig jul. Brorsan, Emeli och Emmy kom till oss förra söndagen. Jag var tvungen att jobba måndag-onsdag så de de fick vara hemma med Kim och barnen som gick på ledighet i måndags. Eftersom en pojke på skolan avlidit så fick inte Felix vara konferencier på avslutningen så jag led inte så mycket av att jag missade deras. Min skolas avslutning i kyrkan var väldigt fin och sen avslutade vi terminen med gemensam smörgåstårta.
 
På julafton var vi hemma och mamma, kims mamma och bror kom hit, plus brorsans hela familj (Phromnimit anlände i onsdags). Vi åt gröt/skinklunch sen så lagade vi maten som vi åt efter Kalle Anka. Tomten kom förbi en snabbis och Emmys kommentar efteråt var klockren. Brorsan frågade om tomten hade varit här och hon skrattade och sa ja och det var du! Tomten hade tydligen samma skor som Magnus. Avslutade med marängswiss och julgodis och det var en mycket lyckad dag!
 
På julkdagen kom Kims syster med familj och vi åt julmat och bytte klappar. Dagen efter åkte brorsan hem och Kim jobbade. Här hemma var det lugna gatan. Igår begav vi oss till Mariestad för att fira Dennis som fyllde år. Vägen dit var inte så kul, massa snö. Vägen hem var ännu värre. Man såg knappt vart vägen slutade och det var som en vit vägg hela vägen eftersom det snöade så mycket. Jag var aldrig rädd men det var inte helt kul för Kim som körde. Såna dagar ska man inte ut på vägarna så enkelt är det. Men vi hade en väldigt mysig stund hemma hos familjen Nilsson iaf som tur var.
 
Idag har Kim och Alice varit i Karlstad för att gå på bio. Hon fick en biocheck av en kompis när hon fyllde år och idag kom den till användning. De köpte också tapeter så nu ska vi äntligen ta tag i trapphuset och hallen på övervåningen. Vi ska göra ett chillrum till barnen, blir som ett extra vardagsrum och vi ska flytta upp tv-spelet. Men eftersom det typ är tomt nu så kan man lika gärna göra iordning det. Tyvärr verkar golvet ha sjunkit lite så det måste kanske brytas upp och kollas upp. Det här huset har kostat oss en del pengar. Men jag fullkomligt ÄLSKAR det! Det finns så mycket möjligheter och det är stort så vi får plats och mer därtill. Och det bor så mycket kärlek här så man blir alldeles lycklig när man tänker på det.
 
Snön har äntligen kommit! Barnen är så lyckliga och har varit ute och lekt en massa. Imorgon ska vi gå till stora backen runt hörnet och åka pulka! Jag är givetvis också väldigt glad att det kom snö och det ser ut som att den ska ligga kvar iaf en vecka, härligt!
 
 
Var på Casa Bianca en kväll när brorsan var här, smakade bra den här gången med!
 
 
 
 
Längtar!
 
 
vägen dit som allstå var tio ggr bättre än vägen hem
 
Jenny kan det här med att pimpa Fröding
 
Byggt plusplus och bakat med den här godingen idag.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0