Måndag i februari

Hade en fantastisk söndag med familjen igår! Sovmorgon som vanligt sen gofrulle tillsammans. Sen gick vi till pulkabacken. Det är verkligen en bra backe men det var lite för mycket snö så i början gick det knappt nedför. Men när man åkt det platt så funkade det bättre. Sen gick vi hem och lagade mat och på eftermiddagen åkte vi på bio. Big hero 6 och den var riktigt bra. Sen kvällen och ett avsnitt Downton och sen dokumentär om Hagamannen i öronen i sängen. Svårslagen dag!
 
Idag har jag jobbat och sen kommit hem till middag och plock. Men barnen var på strålande humör så jag gjorde det med glädje. Inga övriga planer för veckan direkt. Möte i Felix klass ang. klimatet och attityden. Nåt måste göras, känns inte som nåt nytt direkt. Jag har debatterat det flera gånger men det är tråkigt att så mycket av tiden går åt till att uppfostra barn så tiden de ska utbildas blir kortare och kortare. Vad gör denna generationen för fel? Är det bristen på uppmärksamhet och tid? Har barn idag för mycket makt? Jag är rätt hård här hemma och mina barn ska minsann lyssna och lyda både mig och Kim. Skulle de missköta sig i skolan så skulle det bli konsekvenser av det. Får väl se vad vi kommer fram till. Diskussioner lär det iaf bli, speciellt i Felix klass om jag känner föräldrarna rätt.
 
Nu Downton :)
 
Slängde ihop en fruktsallad till lördagsmys
Vintern kom på riktigt natten till söndag, underbart!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Sara

Härliga bilder i snön😊 jobbigt med klassproblem. Hoppas att det det går att få lite rätsida. Vi pratar väldigt mycket om värderingar o hur man ska bete sig. Detta med jämna mellanrum. jag hoppas att Tyra tar fasta på det även i fortsättningen. Alla föräldrar kanske inte gör det? Konstigt nog kan man tycka. Många kramar

Svar: Ja jag håller med dig! Man tycker ju att det är rätt så självklart! Sen var givetvis inte de föräldrar som borde ha varit där på plats sen heller, tyvärr! Är glad att min unge sköter sig iaf. Kram på dig!
mariia

2015-02-07 @ 07:35:18
Postat av: Anonym

Hej

Svar: Hej på dig!
mariia

2015-03-09 @ 14:49:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0