Söndag!

Sitter med magvärk och ska snart se lite Dexter innan sängen. Öppnar alltid på måndagar så det är upp med tuppen som gäller om man säger så. Ännu en vecka till historian och inte mig emot. Har en massa att se fram emot så tiden får gärna gå fort!
 
I tisdags var Lukas med mig till jobbet eftersom hans förskola var stängd. Han var så snäll så och lekte hela dagen lång. På torsdagen var det föräldramöte för föräldrar i klass 5A & B. Vi delades upp i olika små diskussionsgrupper och fick komma med förslag. Sen fick vi även en lägesrapport och vissa saker är verkligen inte okej. Det som oroar mig mest är at högstadiet inte är långt undan och hur ska det gå då? Tydligen har den här gruppen varit jobbig sen start i förskoleklass. De föräldrar som borde ha varit där höll sig givetvis undan. Men men vi får väl se om det blir bättring. De jobbar hårt med problemet och hade en del olika lösningar. Bland annat ska de flytta en klass till ett annat hus. Får hoppas att det hjälper litegrann åtminstone. När jag kom hem åt jag kinamat som vi köpt med.
 
På fredagskväll hade Felix en ny kompis här och vi hämtade hem en kompis till Alice med. Äntligen lite fler barn i huset. Så här var det ofta i Bäckhammar och då trivs jag som bäst! Igår var vi i pulkabacken med Jea, Freddie och Mika och det var riktigt kul. Jäklar vad det gick. Kim försökte åk tandem med mig men jag knuffade bort honom. Man blir som barn på nytt. På kvällen hade jag och Felix mellomys! Han är lik intresserad som mig och det är skoj!  Innan dess hade han gått på bio med sin pappa.
 
Idag städade jag, lagade massa mat och fixade med tvätten. Typisk söndag! Veckan bjuder på fritidshemsmöte, utvecklingssamtal, lönesamtal och kalas för Lukas. Ska även bli rejält fattig eftersom resan ska vara betald.
 
Nu Dexter sen sängen. Kram!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0