Januari

Är inte så flitig här inne. Men bloggar känns som nåt som håller på att dö ut. Men jag skriver för min egen skull och älskar att gå in här och titta tillbaka så jag kommer förhoppningsvis aldrig sluta. Kom precis hem från en underbar middag med vänner. Linda fyllde år igår så jag föreslog att vi skulle gå ut och fira henne. Sånt gjorde vi alltid förr när nån i gänget fyllde år. Sista åren har vi slutat med det men nu blåste jag liv i den traditionen igen. Yes!
 
Sista dagen på jullovet var jag och barnen hemma hos Alexandra (äntligen ska tilläggas). Det har varit sjukdomar som satt käppar i hjulen sista halvåret tror jag. Vi fikade och umgicks och hade det allmänt trevligt. Snackade ikapp helt enkelt. På kvällen sen skadade Cocos tassen och i samma veva ramlade Alice ur sängen (våningssäng) och Cocos hade blodat ner i deras rum, så big drama! Han hade tappat en klo och det ser nu fint ut och Alice blev mest rädd.
 
Har kört igång med jobb och det rullar på. Tina var snäll och var barnvakt åt barnen på PKU dagen och de hade superkul och gjorde ett snölandskap ute på gården. Vi passade på att åka pulka i våra egna fem backar. Underbart är kort och snön försvann samma kväll.
 
På helgen hade Felix lan här hemma och två kompisar sov över. Samma dag så fikade jag med Mia på Ejes i två timmar en lördagsförmiddag. Underbart att bo i stan, alla sociala relationer har blivit bättre.
 
På söndagen så åkte vi ner till Mariestad och firade älskade lille Axel som fyllde ett år dagen efter! Tiden går så fort!
 
I helgen ska jag vara barnvakt åt lille Manne på lördag. Kim jobbar och ska sen på jubileum på sitt jobb. Jag var medbjuden men tackade nej. Lite tråkigt kanske. Får väl bli nåt romantiskt drama på kvällen. Ser whitechapel på netflix men det är så jäkla läskigt just nu så det vågar jag absolut inte se när han är borta.
 
Vet inte om jag skrivit om det förr men Kims mamma har bokat en resa nu. Blir Teneriffa igen, playa las americas igen. Spahotell med all inclusive. Jag längtar!
 
Mysfjärtar!
Granen var aningens död. Men inne hade den massa barr så länge man inte petade på den.
Den ena av Marylanzas två pooler.
Hotellet
 
Nu ska jag krypa upp och lyssna på en pod! Imorgon är det fredag! :)

Kommentarer
Postat av: Tina

Klart du ska fortsätta skriva! Det är ju en riktig skatt när man skrivit så länge som du har gjort! Man har ju verkligen fått följa barnen från första början.
Hotellet ser btw helt underbart ut. Fantastiskt fint!

Svar: Ja det är riktigt kul att kunna gå tillbaka och bli sentimental :) Ja hotellet går nog inte av för hackor. Det har fått väldigt fina recensioner iaf :)
mariia

2015-01-20 @ 23:29:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0