Lazy days

Ännu en vecka har gått. En riktigt latvecka kan man säga. Lägger mig sent, går upp sent och bränner serier på netflix. Lata dagar, slött liv men det är skönt för snart är det fullt ös medvetslös igen. Men vi kan behöva få ordning på rutinerna igen, men jag antar att de flesta av oss lever så här just nu.
 
Måndag och tisdag så jobbade Kim så jag och barnen var hemma och hade det gott. På tisdagskväll gick jag ut och åt med Charlie och Linda. Helt spontant och alldeles underbart! Sen åkte vi till Coop och jag köpte en oxfilé och hårfärg. Nu tar de gråa snart över i mitt hår och jag är inte riktigt redo för det känner jag.
 
På nyår var vi hemma och åt god mat. Tina kom hit och vi körde ett par omgångar Buzz. På tolvslaget stod vi i Felix rum som har utsikt över hela stan. Mycket bra kväll! Dagen efter gick vi upp klockan 11. Rekord tror jag. Latmaskar är vad vi är! Vi tog en riktig skärmdag och alla latade sig framför dator, tv eller platta hela dagen mer eller mindre.
 
På fredag jobbade jag. Det var nio barn och fem vuxna så jag gjorde inte allt för många knop. Men var trött som ett as när jag kom hem så jag lade mig på soffan och slumrade en timme. Igår åkte jag och Alice till Ejes och fikade med Jea och Mika, sen gick vi på stan och åkte till Maxi och handlade. Idag bjöd Linda på pannkakslunch så jag tog de två yngsta och knallade iväg. Barnen lekte och vi satt och snackade ett par timmar.
 
Lat som jag är så beställde jag onlinepizza när jag kom hem så den väntar vi på nu. Inget slit och släp här inte!
 
Såg min favoritflm här om dagen, älskar!
Varmvattenberedaren gör så att man kan bada. Har inte gått förut för det har inte gått att få vattnet tillräckligt varmt.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0