Magsjukesöndag

Har gått ett par dagar nu igen. Har hunnit att bränna två serier på netflix. Kim pajjade ryggen och kom hem förra lördagen när jag han jobbade. Men han var som tur var bättre efter ett par dagar.
 
Johan på jobbet har slutat och i veckan kommer hans ersättare. Kommer att sakna honom men tror att det blir super med den nya med. Felix har varit sjuk men fick vara hemma själv. Han är så stor!
 
Igår hade jag tjejfest här hemma. Eller tjejkväll kanske man ska säga. Lagade mat och efterrätt till dem. Sen körde vi Med andra ord och Buzz. Riktigt kul och vi fick oss en del goda skratt som säkerligen förlänger livet. Dom är verkligen världens bästa!
 
Imorse blev Lukas magsjuk och han gick själv och hämtade hinken och satte sig i soffan. Han fick bara upp lite slem sen blev det bara några rapar sen. Förvisso så åt han typ inget men fick behålla det lilla han åt. Så det var ingen större fara men han var febrig och slö hela dagen. Får hoppas att alla andra klarar sig! Skulle vilja vabba imorgon men vi är redan 2-3 personer kort imorgon och vi ska iväg till universitetet ett par timmar på fm. Ska försöka att vara hemma på tisdag för Kim behöver också jobba. Ons-fre är det väldigt svårt för mig att vara hemma. Så nu hoppas jag på friska barn.
 
Jag och kim har en tävling här hemma! Den som går ner 7 kg först vinner! Jag har inte ätit nåt sött eller gott eller bröd på en vecka. Det går förvånansvärt bra men för mig startar problemen oftast efter två veckor av någon anledning. Jag borde vinna tävlingen eftersom jag har fler kilo fett än han. Jag ska på en fin fest om två månader och det vore kul att se hur många kilon jag skulle kunna tappa innan dess. Sen har jag en sjukt bra morot om jag kommer ner (fast då ska jag ner mycket) och för det krävs det väl en GbP. Jaja ska bli kul att se om jag står ut eller inte.
 
Nu ska jag se en ny serie och sen blir det sängen. Är lite seg idag så här dagen efter. :)
 
Tog med de friska barnen till en pulkabacke där vi bor. Det gick undan kan jag lova så dit går vi fler ggr.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0