Saturday!

Haft en riktigt lat och seg lördag. Sovmorgon och sen frukost. Kokade en hallonkräm till barnen imorse. Sånt hinner man inte på vardagarna direkt, Lukas har varit på kalas hos en kompis och kom hem och var riktigt nöjd och glad.
 
Har jobbat hela veckan så Kimpa fick vabba för Lukas. Men i fredags blev Felix sjuk igen så jag åkte ifrån jobbet och tog hand om honom. Trodde han skulle bli magsjuk för han hade hög feber (39,5) och mådde illa. Men det kom aldrig nåt kräks. Och idag är han helt som vanligt igen, knepigt men skönt. Alice är seg och har eventuellt lite feber och har klagat på magvärk i ett par dagar nu. Men å andra sidan så äter hon knappt längre. Varken hon eller Lukas och det spelar ingen roll vad jag lagar för de äter ändå inte. Inte ens pasta eller korv. Försöker att inte gnälla på dem för det blir bara värre. De får stå sitt kast helt enkelt. Har bokat bio till hela familjen imorgon. Mår hon inte bra så får jag helt enkelt avboka.
 
Idag har jag ätit lite för mycket känner jag. Annars går det rätt bra. Tyvärr leder Kim tävlingen då han tappat drygt 3 kg och jag 2. Men han har ett väldigt fysiskt jobb det har inte jag. Däremot är jag allmänt bekymrad för honom. Han är alltid trött och svag känns det som. Han har varit halvrisig mer eller mindre hela hösten.
 
Sen en annan rolig sak. Vi ska få gå på bröllop!! Kims syster och Dennis ska gifta sig! Några dagar innan vi åker iväg. Så det blev helt plötsligt både födelsedagsresa och bröllopsresa. Livet är verkligen fantastiskt på alla sätt och vis!
 
Har sett på en riktigt bra serie på netfix. The fall heter den och killen är sjukt snygg. Nu visar det sig att det är han som ska spela Mr Grey i Fifty shades of Grey så då passade jag på att boka biljetter till den filmen direkt. Han är otroligt het!
 
Nu ska jag klämma ett avsnitt Downton Abbey. Kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0