12 år!

Nu har min stora pojk fyllt år! Min stolthet i livet (det är givetvis alla mina barn). Han är fantastisk den ungen. Han är 12 års stolthet som jag brukar säga till honom. Han är en bra kompis, han jobbar på bra i skolan och han har ett stort hjärta. Han fick väldigt mycket pengar när han fyllde år och han blev så rörd så han grät. Mamma, Tina och Kims familj var här och firade honom. Vi skulle ha grillat men eftersom det regnade hela dagen så blev det tacos istället. Innan dess var vi nere på fastingen med barnen så de fick åka karuseller i regnet sen tog vi en lunch på Charlies. På kvällen när han fyllde åt vi lite tårta med mormor och en kompis till Felix sen åkte han och kompisen med Kim till Karlstad och åt på Max och gick på bio. Han var mycket nöjd med kvällen! Och Kim vill numera hellre gå på bio med sin son än med mig. Felix somnar aldrig på biografen. Förstår inte riktigt hur han resonerar ;)
 
I söndags var det mors dag. Jag bjöd hem mamma på lunch och så fick hon en chokladask och en blomma. På kvällen var barnen ute och cyklade och plockade blommor. Igår hade Alice avslutning på sin rytmik så vi var där och fikade och lekte lekar. Sen åkte vi hem och åt middag som Felix och Anton lagat. Det gjorde dem bra!
 
Sista tiden har varit jobbig för Alice. Hennes utbrott är tillbaka och det har varit allt annat än en lugn vecka. Man gör så gott man kan för att det ska fungera men det är riktigt jäkla jobbigt för oss alla. Ofta är det förändringar som får det att blossa upp men kommer inte på några just nu. Men hon är uppenbart sliten och behöver sommarlov. Varje helg så är hon helt färdig. Hon håller antagligen tillbaka hela dagarna i skolan och tar ut det hemma. En morgon fick jag inte ens iväg henne till skolan. Klockan var 8.15 och hon hade varken klätt sig eller ätit frukost. Så jag tog med henne till jobbet istället. Jag jobbade bara på fritids den dagen så det gick bra. Vi tar en dag i taget här hemma just nu och hoppas på lugn och ro för tjejen!
 
Veckan är lugn och det märks att det blivit juni. Jag har fått gå ner i tid igen. Har en på jobbet som går upp och ner hela tiden och jag får rätta mig därefter. I höst ser det ut som att jag får jobba 95% och det är jag nöjd med.
 
Annars har jag en smygande känsla av otillfredsställelse just nu. Det brukar jag aldrig ha. Vet inte riktigt vad det grundar sig i heller.Tänker spendera mycket tid med min familj framöver och inte "smita" hemifrån så ofta till diverse sociala evenemang. Men samtidigt bestämmer jag nya träffar med olika människor hela tiden. För jag mår så himla bra av att umgås och jag vill att livet ska vara så roligt som möjligt. Svårt att få ihop den ekvationen ibland. Har heller inget planerat för sommaren det är också olikt mig, Men vi tar det som det kommer känner jag. Något kommer vi ju att hitta på helt klart. Tanken är också att åka ner till Gbg snart. Skulle ha åkt i helgen men ställde in pga dåligt väder.
 
Har gått ner 9 kg, borde ha gått ner mer men sista tiden har jag gjort allt annat än att banta. Vet inte vad som hände men jag tappade fokus kan man väl säga. Men jag ger inte upp, en etapp i taget! Det som är borta är borta och jag kör igen. Måste få in mer fysisk aktivitet på schemat!
 
Vi hade så långt gräs så det växte förgätmigej på hela baksidan så barnen gick lös och plockad blommor till alla i familjen, Alla fick varsin bukett. Älskade ungar!
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0