Härliga juni

Nu var det hundra år sen jag skrev igen. Mycket har hänt! Det har varit skolavslutning. Jag var först på den med min skola och när den var slut så smet jag iväg med en arbetskamrat upp till barnens skola och hann vara med där en stund med. Sen åkte jag hem där det grillades med mamma och svärmor, sen blev det avslutningstårta.
 
Dagen efter hade Lukas en kompis här hela dagen och vi hade besök av svärfar, Yvonne, Jenny och Axel. Felix var på lan hos en kompis och sov över. Jag har jobbat extra på Humlan en söndag. Och dagen efter var vi i Mariestad och grillade hemma hos Jenny och Dennis.
 
Vi har firat midsommar och hade ett par kompisar här. Vi eller F lagade god mat som vi åt, sen jordgubbar, grädde, glass och hallonpaj. Sen spelade vi kort och pratade medans barnen lekte. En riktigt lyckad kväll på alla vis. Dagen efter kom svärfamiljen på besök och vi åt upp gårdagens rester och hade det allmänt gott.
 
Igår hade jag Tina här på grillat. Sen var jag en sväng på Miorean med Linda och Charlie, men handlade inte en enda pinal och det är jag mycket nöjd med. Har andra hål att stoppa pengarna i. Ska laga bilen nästa vecka och det går lös på närmare 6000.
 
Idag har alla barnen lekt med kompisar. Felix har börjat åka till badhuset och har varit där fyra ggr sista veckan. Han cyklar dit med en ny kompis. De har verkligen funnit varandra och det är väldigt roligt.
 
Imorgon ska vi åka och hälsa på kompisar utanför Bäckis. Jag har ju semester en vecka nu och tänker njuta av den och spendera kvalitetstid med mina barn. Försöker att njuta av den sommaren som är och sitter ute på altanen mycket. Äter i stort sett alla måltider där, bara det inte är för kallt. Har dock inga direkta planer för sommaren än. Men är ändå övertygad om att den kommer att bli väldigt bra! I helgen är Kim ledig i fyra dagar bara en sån sak.
 
Kim och Alice har planterat lite.
Fyllt på kryddförrådet lite
Vi har massvis med sniglar här hemma och barnen gick på jakt och så här många fick de tag i.
Fleeze och Alice hälsar alla välkomna till oss!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0