May

Det märks att det är maj. Inte pga det vackra vårvädret utan snarare för att det är fullt upp mer eller mindre hela tiden. Det är fixarkvällar, skolmöten, umgänge och klasskampen. Men så gärna så! Sen sist har vi hunnit hälsa på mamma i Bäckis och käkat mat. Varit på personalfest med musikquiz, det var en trevlig kväll!
 
Har även haft en tjejgäng här hemma och vi satt ute på altanen till mitt i natten. Infravärmen höll det rätt okej och det bli ju bara bättre och bättre. De yngsta barnen åkte till mormor (som just blivit pensionär) och sov över! Innan festen drog jag med barnen ner på Cupcakekalaset med Charlie och Linda.
 
I söndags kom Jenny, Dennis och Axel hit och vi åkte till Ikea och Byggmax och hjälpte oss bära gipsskivor. Har även hunnit beställa utemöbler. En loungegrupp och en matgrupp. Blir trångt men mitt mål att få plats med mycket folk= accomplished!
 
Igår drog klasskampen igång och de spelade två matcher och imorgon är det en till. Det är Alice som är med i år. Hennes fotbollsintresse är väl inte det största men hon tycker att det är kul och det är huvudsaken! Idag hann jag även luncha med en vän jag inte sett på länge!
 
Imorgon är det klasskampen igen och sen middag och Uno Svenningsson på Mastis med några vänner! Sen långledigt, men jag går in och jobbar lördagen men skönt ändå!
 
Idag kom Alex och Larsa och hämtade våran gamla matgrupp så vi blev av med den med som tur är!
 
Med stort bord så man både kan chilla och käka.
Älskade ungar!
Kom över min skräck och lagade middag av en fläskfilé
Så här ser matgruppen ut. Funderar på att byta till svarta stolar för att matcha det bättre!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0