Cirkus <3

Vi har lite sorg här i huset! Våran lilla älskling Cirkus är försvunnen! Han har varit borta i två dygn nu och det känns allt annat än bra. Jag vet att katter försvinner ett par dagar men han är så liten. Och att inte veta om han lider eller vart han är gör ont! Vi har varit lite försiktiga med att släppa ut honom och först i måndags fick han gå ut. Kattluckan har varrit upplåst men han har aldrig fått upp den. Men i måndags lyckades han och han var så lycklig och upphetsad över den nya världen som öppnade sig! Han sprang in och ut 100 ggr per dag och sladdade in så han hamnade på sidan och vurpade in i vardagsrumsbordet. Men nu i fredags kom han inte in igen på kvällen. Vi har letat och ropat och fått över 50 delningar på Fb, eller kanske över 60 nu. Helt fantastiskt! Ska kontakta djurskyddet med. Har även skrivit ut flygblad som vi lämnat i de närmaste grannarnas lådor (typ 30 st). Finns ju massa olika scenarion som kan ha hänt. Från överkörd liggandes i nån buske, tagen av räven, vilse, eller kattnappad. Min fina lilla vän! Han är så vacker och har så mjuk go päls. Vi saknar honom massvis! Håller tummarna för att han kommer hem oskadd.
 
Igår var vi på Åtorpsmarknaden, sen på em kom Rickard förbi på en kaffe. Idag har jag städat, letat katt och haft besök av Tina. Igår kväll blev det lite vin hemma hos Charlie, sen middag på stan. Jag åkte hem när de andra gick till krogen. Hade verkligen lust att gå ut eftersom jag kände mig låg!
 
Fleeze har varit sjuk igen, så vi har varit hos veterinären. Nu får han antibiotika och är faktiskt mycket piggare igen och testerna såg fina ut. Röntgade honom inte denna gång och sparade runt 2000 kronor. Två ggr på ett år får räcka.
 
Har hälsat på min förra arbetskamrat Linda nere i Konsterud. Har velat träffa henne länge men inte fått till det. Satt hemma hos henne en hel kväll, mysigt! Hela familjen har gått på Inside out och jag somnade samma stund det blev mörkt i salongen typ.
 
Har blivit fackligt ombud på mitt jobb och varit på mitt första fackmöte någonsin, det var spännande.
 
Har tagit tag i min rygg eller röv snarare. Varit hos en sjukgymnast och fått diverse övningar jag ska hålla på med. Det kan jag väl tyvärr inte påstå att jag gör. Men jag har inte så ont nu men det kan bero på att jag i stort sett aldrig sitter  ner längre. Jag jobbar, hänger med barnen, lagar mat och ser på serier hela kvällarna. Går riktigt mycket bra på tv:n nu. Bron börjar snart bara för att nämna en serie.
 
Vi har bilen inne på rostlagning, eftersom den redan börjat rosta. Det visade sig att bilen är krockad och fusklagad så de fick byta trösklarna på båda sidorna, samt massa annat extraarbete. Så det lär bli en dyr historia det där. Och på jobbet är det fullt upp så jag är helt slut när jag kommer hem. Jag och Kim slogs nästan om vabben för Lukas förra veckan! Det blev han som fick ta den, så jag inte lämnade någon i sticket. Så vissa dagar känns det tungrott. Men så pratade jag med en släkting som fått tillbaka sin cancer och det satte saker och ting i ett annat perspektiv. Jag är glad att vi mår bra, är lyckliga och har hälsan. Kommer bara kissen hem, så blir det ännu bättre!
 
Puss!
 
(och ja jag ser särskrivingen, sorry).
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0