Helg

För snart 19 år sen gjorde jag ett val. Det absolut bästa valet i mitt liv. Jag valde Kim! Det är jag så oerhört glad för. Idag har han röjt i trädgården. Han har tagit fram fler plattor på uteplatsen, rensat typ alla rabatter, röjt från förra sommaren och alla krukor, lagt ut mer jord och sått gräsfrön mm. Han har jobbat flera timmar. Han är allt eller inget den mannen. När han börjar jobba så slutar han inte förens han faller. Barnen har lekt med grannbarnen. Vet inte om jag skrev det men surkucken som bodde snett bakom oss förut sålde huset till en barnfamilj. Så barnen springer i häcken till varandra. Riktigt kul! Jag har städat inne och röjt så gott jag kunnat. Varje helg så får man spendera åtminstonde en dag med att komma ikapp. Ikapp med städ och tvätt främst. Åkte och fikade med svärfar och hans fru också.
 
Sen sist har jag varit på två tjejkvällar. Den ena hos Charlie, då satt vi och hade det gott ett par timmar. Dagen efter var vi hemma hos mig och då kom Linda, Sara och Lisa och vi pratade gamla minnen. Min lediga dag på påsklovet tog jag med barnen till Ejes och sen lekte vi i järnvägsparken.
 
Har gått på en studiecirkel om ADHD och Asperger i Karlstad. Är tre träffar och jag har gått på en hittils. Inför träffarna läser jag en väldigt bra bok baserad på lösningsfokus. Hoppas på att komma därifrån klokare med mer kött på benen.
 
Har träffat en gammal kompis på fika och sen följde han med mig hem en stund. Har även jobbat hemma för första men säkert inte sista gången i mitt liv. Skrev omdömen hemma en kväll.
 
Imorgon ska vi grilla med Kims syster och familj och Lukas ska på kalas. Veckan bjuder på PKU dag, facklig samverkan, jobb, studiecirkel samt en dag i Ullared.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0