Påsk och häng med kusinerna

Påsken är över och jag spenderade dagen på fritids där jag bara gästspelat på loven sen årskiftet. Påsken spenderade vi nere i Göteborg. Brorsan hade hyrt en övernattningslägenhet där vi bodde i två nätter. Den låg 200 meter från deras hus så det var smidigt och bra. På vägen ner stannade vi hos Kims syster och fikade och firade svärmor som fyllt år. När vi kom till Götet så åt vi påskmiddag. På lördagen var vi i lekparken, sen åkte vi till stan och åt på en av våra favoritrestauranger, Göteborgs Wok, helt underbar mat. Sen hem och barnen gick äggjakt. Sen avslutade vi kvällen med att gå och se en påskbrasa nere på Ånäsfältet. På söndagen åkte vi hem ganska direkt eftersom kattfan hade rymt igen. Han hade suttit utanför ett hus i ett dygn. Kvinnan i huset hade försökt skrämma iväg honom, men först bar hon hem honom. Man kan tro att han ska gå hem när han är 200 m från huset men det gör han inte. Några dagar innan hade han försökt komma in hos en granne 50 meter bort så då fick vi hämta honom tio på kvällen hos en mycket udda människa. Två dagar innan dess ringde Alice fritidsfröken nere i Skäringsbol för då var han hos henne. Så nu är det husarrest igen. Han kan ju inte vara ute den där. Ska köpa en chiplucka i veckan. Linda var fantastisk som åkte och letade efter skrället två ggr och hämtade hem honom. Hon är bäst!
 
Igår åkte vi till svärfar på lunch och spenderade dagen där. Ungarna åkte fyrhjuling och var lyckliga. Nu vill alla flytta till landet, inte jag dock. När vi kom hem städade jag huset och Kim städade altan så nu är den redo för våren.
 
Förra veckan blev jag hemringd från jobbet. Kim hade skadat sig när han klippte ner träd på gården. Matilda körde hem mig och körde Kim till VC där han fick sy två stygn. Sen var han hemma hela veckan och tog det lugnt eftersom han arbetar med händerna hela dagarna.
 
Idag bjöd jag hem mamma på middag och glasstårta eftersom hon fyllde år, hon var mkt nöjd med kvällen. Planen för kvällen är att se Game of thrones. Veckan bjuder på jobb och umgänge. Tjejgäng och vin hos Charlie på torsdag och middag här på fredag med en annan tjejgrupp. Livet är fint!
 
 
Trött efter att ha  varit på rymmen
 
Älskar!
 
 
 
 
Kim grävde fram ett gammal fågelbad som vi kanske kan pimpa upp.
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Sara

Så roligt att du håller liv i din blogg. Ni verkar ha haft fina dagar trots kattrymlingen. Vad typiskt att han gillar att dra sådär. Ha det riktigt bra :)

Svar: Tack! Kul att du tycker det. Är ju inte så flitig men det är kul att uppdatera då och då för att kunna minnas tillbaka på allt man gjort. Saknar din blogg massvis, förstår att folk inte har tid eller lust längre. Hoppas ni mår bra!?
mariia

2016-03-31 @ 06:08:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0