Trött!

Åh jag är så galet trött och seg i skallen! Har haft en fin helg men inte vilat nåt som jag egentligen tänkt att jag skulle göra. I fredags såg jag Let´s dance och somnade på soffan. Igår vaknade jag innan sex av att barnen vaknade av att Lukas hostade så mycket. Gick upp och städade hela huset. Sen kom Tina hit och bokade Kentbiljetter åt sig och pojkvännen och jag och Charlie crashade in på ett hörn. Ska bli trevligt! Sen åkte vi ner till Bäckis och hälsade på Annika och Victoria. Lukas var hemma hos mormor och Felix var hemma med en kompis som skulle övernatta. Sen åkte vi till mamma och hjälpte henne med en rullgardin. Hem och lagade mat och såg första avsnittet på The walking dead.
 
Idag bjöd jag mamma och Tina på lunch och efterrätt. Det var mysigt att ha dem här. Sen åkte vi och handlade, fixade mat och nu är jag helt slut. Vill sova ett dygn eller så. Känner mig galet sliten. Ska försöka att lägga mig tidigt hela veckan och se om det hjälper. Är lite mycket på jobbet just nu med. Kan inte skriva för mycket men jag ska fördelas på tre ställen och täcka upp på olika ställen och vid sjukdom. Det är lite svårt att få ihop det. Sen hittar jag hela tiden på saker då jag kanske borde ta det lugnt istället. Ska ge det veckan ut sen ska jag ha min balans tillbaka.
 
I måndags var jag, Matilda och Marie-Louise på Alex och Sigges livepod, en underbar stund. Älskar dem!
 
I helgen testade jag förövrigt ett husmorsknep. Lukas hostade så mkt natten till lördag och på lördagkväll så satt han hela kvällen och bara hostade och hostade. Det slutade liksom inte. Alice fick sova i vårat rum för att ha en chans att sova. Har ju hört att lök ska hjälpa mot hosta så jag testade teorin. Jag skar upp en hel lök och lade i en tallrik med hett vatten på botten och ställde nära huvudänden på sängen mest för att testa. Han hostade två ggr vid insomnandet men inget på hela natten. Sinnesjukt bra!
 
Den här hjälten fyllde 15 år igår.
 
 
 
Kim river och har spenderat dagen i trädgården. Älskar när han vaknar till liv.
 
Besök i trädgårn
 
Måste bara älska Coop när de har Lindorkulor i lösvikt, plockade ihop en påse för närmare 200 kronor.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0