Det tog stopp

Ja det kan man säga med buller och bång. Har varit extra trött sista tiden. Jag som annars går ur sängen direkt klockan ringer fick nu jobbigt att ta sig upp. Sista veckorna har varit fullsmetade speciellt förra veckan då det var nåt varje kväll. Sista lektionen i fredags så orkade jag ingenting. Fick jag en chans så satt jag ner och vid ett tillfälle så lade jag huvudet på bänken. När jag sen kom till fritids så gick jag raka vägen in på soffan och låg där i 10 minuter, sen en halv kopp kaffe och ut så kände jag mig bättre.
 
Kom hem och drog direkt iväg på After Work med mina fina kollegor, gick all in och var först på Mastis och såg till att vårat lag kom 2:a i musikquizen. Jag kunde väldigt många frågor och det var skitkul. Sen gick vi vidare till öltältet och sen taxi hem. Hade en galet kul kväll. Älskar mina kollegor!
 
På lördagen drog jag med Alice och Lukas på fastingen. Och i söndags hade vi kalas för Felix som fyllde 13. Vi gick på mongolisk buffé, sen tårta hemma hos oss. Vi var 15 personer. Bestämde mig redan då för att vara hemma på måndag och tisdag. Idag är det tisdag och jag är lite piggare än igår men inte mycket. Igår vilade jag mest hela dagen, men gick på Felix skolkonsert på kvällen. Han och en kompis spelade en låt på elgitarr själva, stolt!
 
Jag har väldigt ont i magen och tar tabletter för magkatarr och jag är så trött och orkeslös. Plockar jag disk så får jag automatiskt vila en stund sen. Jag vet av erfarenhet att det blir så här och då är det bara att vila. Jag kör ju på i 180 jämt och har alltid nåt för mig och röjer här hemma varje stund jag kan och tillslut går det inte och min devis spricker. Att man inte ska känna efter för det gör jag inte men nu säger kroppen till när knoppen inget fattar och det blir jag totalt utslagen. Lider med folk som har det så här i långa perioder. Jag är ju alltid på benen efter några dagar. Och jag grinar, säger nån nåt snäll så är det waterworks. Men det blir väl så.
 
Imorgon ska jag på möte för blivande förskoleklass. För jag har fått äran att få ha en förskoleklass i höst. Känns väldigt spännande. Men orka jobba på dagen tvivlar jag på att jag orkar.
 
Puss!
 
 
 
Fina unge som tog brunt bälte i veckan som gick.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0