Lördagsmys

Förra veckan kom Linda och hennes pojkar hem till oss en sväng på lördagen. Vi satt i solen och hade det gott. När hon åkt hem lade jag mig i solsängen och läste Kristian Gidlunds bok igen. Dagen efter så åkte vi till Liseberg. Där nere mötte vi upp brorsan och hade en underbar dag tillsammans. Solen sken och det var runt 25 grader varmt och inga köer alls. Vi var typ ensamna i restaurangen när vi åt lunch.
 
I veckan har det varit skolråd på barnens skola och jag har haft två utvecklingssamtal. Har även börjat jobba på fritids igen. Det känns bra. Gick sista dagen på min BAM kurs med, den här gången var Linda med. Den här gången pratade vi om friskfaktorer och vi fick göra ett stresstest och fick höra hur man skulle göra för att hålla sig frisk och må gott. I could teach the damn class. Med tanke på hur vanligt det är med psykisk ohälsa så är jag så otroligt lycklig att jag mår som jag mår och att jag har det tankesättet jag har. Jag önskar att jag kunde hjälpa folk att tänka som jag. Har faktisikt fått en del människor att göra det. Vi pratade om mindfullness som jag om jag ska vara uppriktig inte riktigt visste vad det var, bara att det handlade om att andas och tänka på ett visst sätt. Men jag gör ju på ett sätt redan allt det där naturligt.
 
Idag har Kim jobbat och jag har röjt i ungarnas rum. Alla leksaker på golvet och deras skrivbord är borta. Ser riktigt bra ut därinne nu, får väl se hur länge det varar.
 
Alla ungarna är vakna här hemma och vi väntar på Eurovision, barnen ska få vara med och se en stund. Jag är annars rätt hård med att mina barn ska sova i tid på kvällarna. När de ledsnar så får Kim lägga dem för han tänker ändå inte se på det.
 
Veckan bjuder på vårens sista arbetslagsträff, Kim kursar i Sthlm, joggingdag, Felix ska träffa sin nya klass och sen på klassresa i helgen.
 
 
Lillmongot har fyllt ett år.
 
 
Numera nambrickor på jobbet
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0