Midsommar

Sitter ute i solen och lyssnar på en pod om mordet i Knutby. Det är verkligen sjukt! Jag kommer aldrig att förstå kristna fanatiker. Vem tror att den ska gifta sig med Jesus? I min värld är en sån person riktigt jävla rubbad! Och Helge Fossmo som faktiskt kommer ifrån Björneborg. Jag kommer ihåg när han var aktiv i jasbis (en liten sekt i livets ord). 


Då bodde det en familj i Bäckhammar som var med där. De tog med kompisar till barnen och frälste dem där. De ville ha med mig med men redan då var jag klok nog att fatta att det där inte var normalt och mamma och pappa sa tvärnej. Men de tog med några av mina kompisar. Och min bästa kompis lillasyster. Hon blev frälst och de berättade att Jesus nu kommit in i hennes hjärta. Och deras bil hade blivit påknuffad av Jesus när de åkte till stan utan bensin i tanken. Och dåligt ställt hade de och då kunde man lägga alla räkningar på golvet och ve så skulle Jesus ta hand om dem. Det hade förvisso varit något för mig som har en förmåga att leva över mina tillgångar. 

Nu vet jag att svenska kyrkan gör mycket fantastiskt för många människor och det finns en fantastisk gemenskap och värme där. Men det där med att tro på En Gud det kommer jag aldrig att förstå. Jag tror på mig själv istället o j njuter av livet så mycket det bara går.

Igår var det midsommar och våran blev fantastiskt. Vi åkte hem till svärfar och åt först sillunch. Senare på em grillade vi för att avsluta med jordgubbar, grädde och blåbärscheescake. Var väldigt återhållsam med alkoholen men drack ett glas passionsfruktsvin. Sen åkte vi hem tidigt för Kim jobbar både lördag och söndag den här helgen tyvärr. 

Sitter just nu ute i solen och väntar på att Kim ska komma hem så ska vi åka till maxi och köpa lördagsgodis till killarna. Alice följde med farmor hem igår och blir borta hela helgen. Skönt för henne med egentid med farmor. Våra barn är alltid hemma hos oss. Så det kan vara skönt för alla inblandade när någon åker bort ett stund. 

Jag har numera semester med! AWESOME! 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0