Tisdag i juni

Haft avslutning och släppt min fina förskoleklass. En mycket känslosam dag med massa känslor och en del tårar. Mina barn har också slutat skolan, förskoleklass, trean och sjuan. De börjar bli stora nu det kan inte förnekas. 


Vi har hämtat hem Dexter som vi älskar. Han är en riktig kelgris, fast lagom. En väldigt härlig katt. Imorgon hämtar vi hem hans syster Luna lovegood. Vi kanske är knäppa, men som knäpp har man iaf roligt i livet.

Har planeringsdagar på jobbet just nu och är ute och äter lunch varje dag. Älskar mitt jobb och mina kollegor. Idag hade jag överlämning och fick mer information om de barnen jag tar emot i höst. Sen fick jag beröm av både rektor och specialpedagog att jag hade betett mig proffsigt och avslappnat. Kändes väldigt kul! Kommer nog bli en bra höst. I'll make sure it Will! 

Igår var jag ute och åt med fina vänner. Och hag har blivit förkyld och halsen värker. Är ju sällan sjuk, men blir jag väl sjuk så infaller det oftast i juni när jag börjar slappna av. Men jag känner redan att det är på väg över. 

Imorgon ska vi tacka av två kollegor som lämnar oss i slutet av veckan. Känns sorgligt! Men önskar dem lycka till på vägen. Båda starka, fina kvinnor med massa kunskap. 

Kim har dragit igång renovering av vardagsrum/kök. Just nu är det snarare demolering av detsamma. Ser ut som bara den och luktar gammal pensionär här hemma. Det blir bra när det väl är klart. 

Alice går på KFUM på dagarna och trivs med det. Men killarna i hennes grupp verkar rätt tuffa. Det svärs och kaxas. Idag skulle de vinna över tjejerna och skrek att de skulle slå ut bitcharna. Och i Felix gäng är det normalt att slå varandra på pungen och kalla varandra för fitta när de gnäller. Hur ska jag säga till mina barn att det tyvärr är så här killar beter sig. Get used to it eller nej jag säger att det inte är normaliserat för jag vägrar låta det bli det. Man ska kunna bete sig vare sig man är kille eller tjej. Och jag önskar att pedagoger kunde lyckas med att hålls grupppen i schack utan att behöver vara gestapo himself. Men tyvärr så ser det mörkare ut på den fronten. Så jävla ledsamt. Det här är ändå den generationen som ska ta över vårat land framöver. 

Nu ska jag snyta mig, spraya näshelvetet en gång till och sova. 

Puss!  



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0