Dags att kicka liv i den här bloggen igen

Nu är det två månader sen jag skrev här. Jag är förjävla dålig på att uppdatera men då och då kommer det ett inlägg. Eftersom jag alltid redogör för saker som händer här så börjar jag från början.
 
Sånt som hänt:
 
I mars ramlade Alice på grus utanför huset. Hon fick ont och jag plåstrade fort om henne. Dagen efter visade det sig att det var djupt och att en sten fanns kvar i såret. Jag såg inte detta för det var en stor hudflik i vägen. Hon skulle ha behövt sy men dagen efter skickade en fritidspedagog henne till sjuksyster som tejpade ihop det och sen fick hon gå dit ett par ggr till och få det omlagt. Sen ramlade hon och slog upp samma sår igen och fick gå iväg igen. Nu är det ett ärr på knäet. Jag kände mig som världens sämsta mamma såklart som inte fattade att det var ett rejält djupt sår.
 
 
Kims kompis har fått barn så vi har varit där och hälsat på och förra helgen var vi på dop för lilla Tyra. Jag har varit på AW med fina kollegor. Firat svärmor med tipspromenad och årets första grillning i solen. Lukas fick jordens magsjuka, men som tur var så klarade sig resten av familjen. Hälsat på Jeanette och Freddie i deras nya hus. Vi har köpt en ny säng då våran gick sönder. Så nu sover jag som en prinsessa! Brorsan och Emelie var här under påsken och då kom det även en hel del snö. Inte riktigt vad man hoppats på. Jag och Kim spenderade en eftermiddag hemma hos Mia. Jag har spenderat en dag hemma hos familjen Larsson i Sjöåsen. Där fick vi träffa nya kattungar, kycklingar och nya hunden Lilja. Jag har haft en Mary Kay party här hemma. Kim har fått åka till Narvik i Norge och jobba två veckor i två omgångar.
 
Det värsta som hänt är att våran lilla Cirkus dog några dagar innan han fyllde 2 år. Vi var på bio på torsdagen hela familjen och på kvällen så kom han aldrig in som han brukade. Dagen efter hittade jag honom inne precis innanför kattluckan. Jag blev så glad och gick ner och duschade. Sen när Kim kom ner och tittade på honom så såg han att han andades häftigt. Då gick jag fram och klappade honom på magen och då gav han ifrån sig ett skrik och linkade iväg på tre ben. Jag fattade direkt att han blivit påkörd och ringde veterinären. Vi fick komma in akut och katten röntgades, undersöktes och fick syrgas. De misstänkte trasig diafragma och skickade oss vidare till Karlstad. Där opererades han och vi väntade i Karlstad så länge. Efter ett par timmar ringde dem och sa att de lyckats laga diafragman och lagt rätt levern och magsäcken som flyttats runt men att lungorna inte klarade av att fylla upp sig själva efter operationen så kissen avled. Kom hem och berättade för barnen som blev hysteriskt ledsna. Jag var galen i den där katten! Mitt söta lilla gull. Fällde en del tårar. Och på det fick jag reda på att mamma fått hjärtsvikt pga en spruta hon tar mot sin cancer och Kim skulle iväg till Norge igen. Var svag nån dag eller två men sen gick det över. Jag är ju ändå tuff som sten måste jag säga!
 
Sen kom svärmor och vi drog på mongolisk buffé och Kim satte upp studsmattan till barnen. Kickade även liv i roboten igen. Skön säsong som kommer nu.
 
Ikväll ska jag hem till Mia och dricka vin och skratta med mina fina vänner! Kim har tagit barnen och åkt ner för att grilla hos svärfar så jag är redan ensam. Spelar hög musik och bloggar som förr i tiden. Ska snart knäcka en cider och sätta på mig ansiktet. Igår var vi på Ikea och köpte nya möbler till nya vardagsrummet på övervåningen. Så snart flyttar vi upp och så kan renoveringen av nedervåningen påbörjas.
 
Och givetvis har jag hittat en ny katt. Men måste övertala Kim lite mer först. Kan inte göra om det jag gjorde med Cirkus. Köpte honom bakom ryggen på Kim. Den nya katten är så söt så det gör ont att titta på honom!  
 
 
 
 
 
 
 
Favorit i repris.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0