Fröken ja tack!

Är ni också som som säger ja och tack till allt! Det gör jag. Är föräldrarepresentant i alla mina tre barns klass, fackligt ombud på arbetsplatsen. Och vem tror ni ansvarat för alla kakbeställningar och insamling till barnens klasskassor. Vem som administrerar allt och styr upp? Dessutom är det alltid jag som handlar och dukar när mott arbetslag står för fika för 70 personer. Dessutom har jag skött min mammas handling senaste veckorna. Ansvaret tar aldrig slut. Dessutom har jag just styrt upp blomma till barnens lärare. Har också en trött man vilket gör att det mesta ansvaret hemma är mitt. För det mesta har har ingen emot detta. Jag gillar fullt ös medvetslös. Men ibland vore det skönt med lite lugn och ro. Dessutom flyttar vi just nu på jobbet. Vi flyttar sju klasser och två fritidshem. Så vi är inte på något  vis sysslolösa. Sen är det december på det. Och snart jul! Wiie! 

Har givetvis beställt en resa, vi åker i slutet av januari. Det är mitt sätt att överleva. Bara släppa alla måsten, umgås med familjen och må gott. Dessutom få lite sol på denna kalla bleka lekamen. Finns inget bättre! 

Har nyss tillfrisknat från urinvägsinfektion. Hade över 39 graders feber i fyra dagar. Fick penicillin och är tillbaka på banan igen. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0