Lev nu, dö sen!

Ikväll har hela familjen varit på Pinchos. Alice fyller 11 år idag och hon valde mat för kvällen. Så nu är jag hemma trött och mätt. För 11 år sen hade jag rätt ont och hade fått gå ifrån sändningen av idolfinalen. Året var 2007 och det stod mellan Amanda Jensen och Marie Picasso. Ikväll är det också idolfinal men jag har ingen aning om vilka som möts. Numera kollar jag bara på audition. Nu är hon iaf 11 år våran tjej. Henne som vi älskar så vi går sönder men också vi slår knut på oss själva för att förstå sig på. Hon har fått massa kläder och en ny telefon och hon är väldigt nöjd. Lillebror är lika nöjd han också eftersom han ska få hennes gamla telefon. 

Imorgon ska vi åka till Norrqvarn och käka julbord. Så jag går väl upp ett kg eller två denna helg. På söndag blir det att tvätta och städa ikapp. 

Igår hoppade jag över en personalfest förvisso så var den för alla kommunanställda i kommunen så det var inte de närmast sörjande direkt. Däremot var jag på teater i tisdags som lärarförbundet bjöd på. Och jag planerar för en utlandsresa men vi får väl se. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0