Vab

När jag skrev vad som kan få mig att äta mer i min viktgrupp så sade jag att sociala situationer var värst. Kimpa kontrade med att det var stress som fick mig att äta. Han känner mig bättre än vad jag känner mig själv. Jag har gått på krogen och druckit Loka men är jag för stressad kan jag sätta i mig det mesta. Varit en del sånt på jobbet. Så jag har inte fallit tillbaka men jag har satt i mig en hel del onödiga jävla grejer. Innan dess försökte jag men stod still i två veckor. Jag har iaf börjat smyga igång med träningen och det ska jag fortsätta att göra. Vill inte ha fett och socker heller egentligen så det är bara att kämpa vidare. 

Idag är jag hemma med Lukas som är risig. Har latat mig en hel del och det är precis vad jag behöver. Är så himla trött hela tiden. Orkar inte ens följa serier längre för jag är för trött på kvällarna. Idag har jag börjat med en ny serie men jag kan inte ens hålla mig vaken framför tv:n dagtid. Kan bli lite ledsen ibland när jag känner att jag inte orkar med att ha ett liv utanför jobbet just nu. Men jag kämpar på och hinner med ett socialt liv ändå. Jobba för att leva eller leva för att jobba? Ibland undrar jag.

Drog till Kolmården för två helger sen, hyrde en minibuss och tog med Linda och hennes pojkar, sen mötte jea, Freddie och mika upp oss där. Hade en härlig dag och vågade åka Wildfire. Den var helt jäkla galen. 

Har till min stora glädje blivit bjuden på ett bröllop i maj, helt underbart! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0