Utekväll med flickorna

Hmm då var man äntligen hemma då. Åkte i går kväll och kom hem för ett par timmar sen.
I går var jag på restaurang och käkade kinesiskt med mina flickor. Trevligt som bara den
var det ska ni veta. Gick hem till en Jea och hade lite fest, sen vidare till krogen och sen hem
till Jea och däcka (sova alltså). Innan hann vi visst klämma i oss en varsin hamburgare med.

 I dag blev det Ikea för hela slanten eller iaf par tusen, men det var det värt. Är så skönt att
handla ibland. Jag mår bra av det. Har tagit det väldigt lugnt i dag. Har haft en hima huvudvärk, men
inte för att jag e bakis för det är jag inte, inte alls faktiskt, men har nog fått för lite sömn helt enkelt.

Är ledig i tre dagar i rad nu. Ska vara hemma med min lilla illbatting. Tänkte att jag skulle ha haft
honom på dagis någon dag iaf, han vill ju så gärna dit och leka med Isac. Men tror han får vara
hemma med mig i stället. Magsjukan går nämnligen där nere och det slipper vi gärna. Usch & fy!

Nu ska jag tvätta mig lute och lägga mig i sängen och titta på mina andra favvoflickor, nämnligen
carrie, Samantha, Charlotte och Miranda. Sex and the city! Så oslagbart bäst.

Sov gott!

Här bor jag

Här bor jag


Helgen med utgång och Ikea

Äntligen är det helg, känns gott som bara den. I går lämnade jag in uppsatsen, nu får det bli som det blir. Borde väl inte få underkänt, möjligen att jag får komplettera lite, men då är det väl bara att göra det då. No big deal liksom.

Har fått se de nya gruppindelningar till nya kursen. Jag hamnade med Nat, Camilla, Bea och kristian tror jag. Verkligen skönt att jag hamnade med dom. Men skulle vilja ha gått med Anette och några fler. Många underbara människor jag kommer att sakna. Speciellt alla härliga esteter som jag kanske aldrig får gå med mer:( Känns som att vi precis lärt känna varamdra och börjat komma varandra närmare och så gör de så här. Trist som bara den alltså.

I kväll blir det nog utgång för min del. Är väl egentligen inte supersugen på att festa, men gör det mest för att jag vill umgås med mina gulliga vänner. Sen kände jag att jag var värd det här när jag kämpat med uppsatsen ett par dagar.  Blir restaurangbesök och sen går jag nog hem till en annan tjej, en annan kompis och är där en stund. Sen blir det väl Billen, iaf om Linda får bestämma haha. Blir nog bra.

I morgon ska vi till Ikea och handla. Tar med oss släpet så att vi får plats med extra mycket. Vi ska köpa ett skrivbord och en kompis ska köpa en stor madrass, sen funderar vi på en nu servis, men har inte riktigt bestämt oss än. Men det blir skoj. Sover nog i stan ikväll så får Kim och Felix komma och hämta oss allihop i morgon innan vi åker. Jea har ju flyttat till en trea nu så hon borde ju ha plats för mig hihi.

Nu ska jag gå och plocka lite tvätt. Trevlig helg!

jag och mina kompisar

jag och mina kompisar


Hemma från jobbet

Puh! Kom precis hem från en ganska het kväll på gården. Vilket liv. Bjöd ungarna på toast i kväll och vad glada dom blev. Hade nästan glömt bort hur mycket tonåringar som växer kan äta, en hel del visade det sig. Sen var det lite bråk och skratt och gråt som vanligt. Kastade nästan ut en kille/gubbe eller bad honom att dra. Han var otrevlig mot mig och då tände jag till direkt kan jag säga. Nån jädra motta får det faktiskt vara.

Jag har inspirerat fler att starta en blogg, det gör mig glad. Så ni sen när ni kommer på hur det här funkar, please let me know, för jag fattar inte mycket alltså.

Tror att Sverige vann i dag mot Island, det gör mig oxå glad. Dagen överlag har varit bra. Håller på med gestaltning i skolan nu, jag har valt drama, det är superkul. Vi håller på med en pjäs med blandade sagor, fast med egna tolkningar och perspektiv, det blir nog bra tror jag, en gnutta snuska är alltid kul som jag själv sade till läraren. Det är helt klart vad jag tror. Härliga tjejer jag har i min klass alltså. Gillar dom skarpt.

Hmm mer? vet inte än hur det blir i helgen, får se. Fest på gång, men vet inte om jag kommer att orka än. Jaja, det vore kul, men som sagt vi får se. Det är en kompis som ska ha inflyttningsfest så jag är sugen på att hälsa på och spana in nya lyan.

Ska snart krypa ner och läsa min nya bok "Mias hemlighet", myspys!

God natt!


Lördag kväll

Sitter här framför datorn och glor. Har precis sett hur Sverige förlorar i fotboll mot Ungern? Så bra var minnet i dag haha. Har bakat en massa bullar också, närmare 5 plåtar med bullar. Skulle ha pluggat, men icke. I morgon ska jag göra det, har inget val det måste bli gjort. Det jag ska göra är: Skriva ner berättelsen till berättarforum och skriv om personens reflektioner, skriv in en massa på skolbloggen, skriv klart svenskan, samt skriv processdagbok. Har en massa att göra i morgon. Lär få sitta hela dagen. Ska gå tipspromenad med tänkte jag, får se vad jag hinner. Är så mycket bra på tv:n på söndagar med.

Måste prioritera skolan, jag är allt en slapptask jag. Hmm hur ska detta gå. Har iaf ringt till Turid nu, har ju inte fått min lön för september månad än, men hon betalar ut den den 17:e. alltså nästa måndag om en vecka typ, tills dess får jag klara mig, det gör jag nog med. Behöver dock fylla på busskortet med 700 spänn, men det e lugnt.

Skönt att höra att människor är ångerfulla ibland, gott som fan att se. Njuter riktigt. Vissa får helt enkelt skylla sig själv.

Ska klämma i mig en bulle till, sen ska jag sätta mig och läsa klart en bok och skriva lite om den. Har en massa att göra som sagt. Var förresten hos svärfar i dag och käkade. Såg svägerskans nya bil, jättefin var den. Kul för henne med en fin bil. Jaja, nu ska jag dra vidare. So long!

Huset

Huset


Tiden går fort

I dag den 4/10-05 så har jag och min älskade sambo varit tillsammans i åtta år. Kan ni fatta? Vart tar tiden vägen egentligen?

97-Finner varandra och blir tillsammans
98-Förlovar oss
00-Flyttar ihop i våran första lägenhet
01-Flyttar till en annan lägenhet
02-Köper hus ihop, blir gravid med första barnet
03-Felix föds till världen

O4 och 05 har kärleken bara flödat haha, kanske inte riktigt, men nog fan har vi haft det bra genom tiderna. Ångrar inte en sekund av mitt liv i hop med den mannen. Han och Felix gör mig lycklig. Hoppas bara att det blir fler kärleksbarn nån dag!

Har haft en underbar dag i fag. Åt middag ute i naturen med familjen och Felix klappade och kramade och pussade mig och pappa sin hela dagen frivillgti och skulle vara så go hela tiden. Helt lovely alltså.

Snart "Desperate housewives" också, kan det bli bättre?

RSS 2.0