Helgen med utgång och Ikea

Äntligen är det helg, känns gott som bara den. I går lämnade jag in uppsatsen, nu får det bli som det blir. Borde väl inte få underkänt, möjligen att jag får komplettera lite, men då är det väl bara att göra det då. No big deal liksom.

Har fått se de nya gruppindelningar till nya kursen. Jag hamnade med Nat, Camilla, Bea och kristian tror jag. Verkligen skönt att jag hamnade med dom. Men skulle vilja ha gått med Anette och några fler. Många underbara människor jag kommer att sakna. Speciellt alla härliga esteter som jag kanske aldrig får gå med mer:( Känns som att vi precis lärt känna varamdra och börjat komma varandra närmare och så gör de så här. Trist som bara den alltså.

I kväll blir det nog utgång för min del. Är väl egentligen inte supersugen på att festa, men gör det mest för att jag vill umgås med mina gulliga vänner. Sen kände jag att jag var värd det här när jag kämpat med uppsatsen ett par dagar.  Blir restaurangbesök och sen går jag nog hem till en annan tjej, en annan kompis och är där en stund. Sen blir det väl Billen, iaf om Linda får bestämma haha. Blir nog bra.

I morgon ska vi till Ikea och handla. Tar med oss släpet så att vi får plats med extra mycket. Vi ska köpa ett skrivbord och en kompis ska köpa en stor madrass, sen funderar vi på en nu servis, men har inte riktigt bestämt oss än. Men det blir skoj. Sover nog i stan ikväll så får Kim och Felix komma och hämta oss allihop i morgon innan vi åker. Jea har ju flyttat till en trea nu så hon borde ju ha plats för mig hihi.

Nu ska jag gå och plocka lite tvätt. Trevlig helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0