Hemma från jobbet

Puh! Kom precis hem från en ganska het kväll på gården. Vilket liv. Bjöd ungarna på toast i kväll och vad glada dom blev. Hade nästan glömt bort hur mycket tonåringar som växer kan äta, en hel del visade det sig. Sen var det lite bråk och skratt och gråt som vanligt. Kastade nästan ut en kille/gubbe eller bad honom att dra. Han var otrevlig mot mig och då tände jag till direkt kan jag säga. Nån jädra motta får det faktiskt vara.

Jag har inspirerat fler att starta en blogg, det gör mig glad. Så ni sen när ni kommer på hur det här funkar, please let me know, för jag fattar inte mycket alltså.

Tror att Sverige vann i dag mot Island, det gör mig oxå glad. Dagen överlag har varit bra. Håller på med gestaltning i skolan nu, jag har valt drama, det är superkul. Vi håller på med en pjäs med blandade sagor, fast med egna tolkningar och perspektiv, det blir nog bra tror jag, en gnutta snuska är alltid kul som jag själv sade till läraren. Det är helt klart vad jag tror. Härliga tjejer jag har i min klass alltså. Gillar dom skarpt.

Hmm mer? vet inte än hur det blir i helgen, får se. Fest på gång, men vet inte om jag kommer att orka än. Jaja, det vore kul, men som sagt vi får se. Det är en kompis som ska ha inflyttningsfest så jag är sugen på att hälsa på och spana in nya lyan.

Ska snart krypa ner och läsa min nya bok "Mias hemlighet", myspys!

God natt!


Kommentarer
Postat av: Ida

Heeej tjejen! =)

Jag vet hur du gör...om du vill byta lite utseende på bloggen och så! ;o) var det typ det du ville veta??
*kram*

2005-10-13 @ 16:08:12
URL: http://wiberg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0