Hmm nyår sägs det

Jajamen nu har man även lyckats med den biten. Hmm inte kul inte kul. Hur som helst så här var det. Skulle planera in en mysigt nyårsfirande med familjen. Lagade en god middag som vi åt för att sen gå ut och smälla några raketer med Felix innan han åt tårta och somnade. Stod där och smällde då en från gatan under oss kom och berättade att det fanns hundar som låg och spydde nu. Dumt av oss jag förstår det, men har man själv inte hund så är det inte lätt att alla gånger tänka så, vl ville ju bara göra våran son glad. Givetvis finns det andra sätt för att få honom lycklig. Hur som helst vi slutade ju givetvis genast att skjuta. Grannen brevid oss äger 2 hundar så där är vi nog inte populära imorgon, sen ramlade det nog ner nån raketpinne hos dom. Men dom gör en sak som stör oss riktigt hårt med så, varje dag dessutom.

Fan va bortgjort man är ändå, men han har ju rätt i det han säger man får inte ens skjuta i tätbebygtområde, men det gör ju alla ändå. Jaja det får väl vara sista året då nästa år får vi väl åka till svärfar i skogen och skjuta lite han har inga grannar alls så där måste man få skjuta.

Löjligt att säga kanske men nyår känns lite förstört nu, hör hur löjligt det låter men det äs faktiskt så det känns. Ibland känner jag att jag bara vill flytta ifrån denna håla jag vet att man har grannar vart man än bor, men kanske inte lika långsinta och inskränkta som här eller? Svårt det blev men men det är som det är. Nu har man lärt sig en läxa.

Gott nytt år på er allihop!

Ångest

Har precis betalat räkningar och det är aldrig trevligt. Speciellt inte när man märker att det gick åt mer pengar till räkningarna än man tidigare beräknat. Blir så deprimerad, jag är ju så fruktansvärt oekonomisk, jag borde inte får ha hand om mina pengar själv jag borde ha en förvaltare som hjälper mig. Gick in och kollade på tidigare transaktioner och det är otroligt vad massa skit vi handlar. 2000 spänn på maxi senaste veckan och då har vi knappt ens köpt nån mat eller ja mat har vi hemma man kan tro att vi store up for winter eller nåt. Får ångest på mig själv kan jag lova. Fick iof 3000 mindre denna månad i inkomster och självklart gör det sitt till. Finns en del som ger mig riktigt ångest just nu. För det första det här med ekonomin jag vet att det blir bättre det gör det alltid. Sen det här med jobbet jag har jobbat i 4,5 år och nu helt plötsligt så vet jag inte om jag ens får jobba kvar. Det är inte roligt, känns jätteledsamt.

Sen ligger jag efter i skolan som bara den. Har en stor uppgift som jag måste lämna in som skulle ha varit inne redan. Sen massa böcker att läsa som jag måste åka in och låna i stan imorgon för att kunna göra vissa uppgifter som krävs. Har skrivit att Felix ska vara ledig hela nästa vecka från dagis med inte smart alls när jag har så mycket plugg att göra, men vad gör man? Felix frågade idag varför han inte fick vara på dagis. Nu är ju Kim ledig så då ska han självklart vara ledig men nästa vecka är jag själv med honom och då borde jag ha satt in honom på dagis iaf några dagar. Jag har ju lov men vi fick uppgifter under lovet det var ett krav vi hade för att få ha ledigt efter nyår. Jävla klappträ man är ibland. Blir så jäkla arg på mig själv men jag får vara effeltiv på kvällarna när han sover lillen.

Hade egentligen tänkt att ha några sorts nyårplaner men det tror jag att jag skiter i, såg inte så kul ut i kassan och det kostar att bjuda folk på mat, men ska försöka få med mig Kim till stan så man kanske kan sitta hemma hos någon och fira lite genom att bara umgås. Sen ska vi smälla några raketer med Felix innan han lägger sig har vi sagt, men raketer är dyrt:)

Annars har det varit ett par bra dagar nu, Felix har varit på strålande humör och allt har varit enkelt. Givetvis har jag ätit alldeles för mycket börjar bli tjockis igen eller ännu mera tjockis ska man kanske säga. Blir så jävla arg på mig själv, när ska jag lära mig?

Nu ska jag sätta mig ner och skriva upp vad som ska göras och läsas i skolan och när allt ska vara inlämnat så jag vet och får struktur över det hela. Sen får det bli till att plugga en del imorgon och låna böcker på bibblan och så där. Ta tag i saker och ting helt enkelt.

Inget känns roande nu, känner mig bara allmänt nere skit skit skit men det går över och det är inte det minsta synd om mig det är jag medveten om jag har satt mig själv i den här sitsen helt själv det är det jag är bäst på att sätta mig själv i trubbel. Ska njuta av att lämna in en beställning från HM imorgon det ska bli riktigt fint det, betala gör jag senare då jag väljer månadsfaktura det får det vara värt.

Godnatt!

Julstök och arbetssök

Gick sista dagen i skolan idag så nu har jag jullov. Helt otroligt härligt faktiskt. Kommer att vara ledig ända till åttonde januari eller nåt sånt. Så nu är det kanske dags att börja fixa iordning inför julen här hemma. Har inte ens satt upp alla julgardiner än och inte ens några ljusslingor ute tror grannarna är överlyckliga, vi brukar ju ha hela gården full av diverse färger och ljus. Men jag vill allt ha up en och annan känner jag. Måste ju få in lite känsla. Ska handla några fler julklappar någon dag nu oxå hade jag tänkt. Har bestämt med alla att det inte blir några byten av juklappar i år, tråkigt på ett sätt jag skulle mer än gärna handla till alla, men har inte tid riktigt. Tror det här bara blir för iår för jag vill faktiskt ge julklappar till familjen men men det är himla smidigt samtidigt. Men Felix han ska få ett par klappar iaf.

Sista dagen på jobbet imorgon, kanske för alltid faktiskt vet inte alls. Antagligen så ska en ny människa tillsättas på en tjänst där nere så antingen får både jag och Alex gå eller bara en av oss eller jag vet inte alls. Men det känns inte alls bra faktiskt. Jag har varit där i 4,5 år och det känns lite surt att inte veta då. Sista dagen jag jobbar kanske men jag vet det inte ens själv och kan på så vis inte ta farväl av barnen. Helt sjukt det borde vara en rättighet att efter så lång tid iaf få veta eller inte. Så det är faktiskt lite jobbigt det här. Vill så gärna vara kvar, gillar jobbet och det är bra när jag pluggar nu med extrapengar. Vill ha kvar min Alex oxå, vill vill vill!

Var på fest i helgen det var riktigt skoj faktiskt. Tina fyllde ju 25 så det var hennes tur att bli firad och det blev hon. Kimpa var med, det var kul inte så ofta om man säger så. Gick aldrig på krogen utan bara ner på stan för att fyllekäka. Var nästan nykter iof men mat ska man ha hur som helst. Tog taxi hem, en ganska dyr historia, men värt det helt klart. Hoppas att vi kan slå ihop något på nyår faktiskt, det vore trevligt.

Annars är väl det enda på schemat framöver jul och städning och fixning inför den samma. Just det idag när jag skulle åka hem från skolan så hade det nyss regnat så det gick knappt att ta sig fram på skolgården det var is överallt kag höll på att halka omkull tre ggr minst. Alla lokabusstrafik var inställd och det stod bussar överallt. Jag satte faktiskt på mig bälte för en gångs skull när jag satte mig i bussen, den blev försenad och Kim väntade på mig i stan så jag fick åka med honom hem. Sen när jag kom in i bilen hade han köpt en dubbelnougat till mig ifall jag skulle vara ledsen eller arg för det här med bussarna, han är gulligast i världen ibland. Och för att inte tala om Felix vilken lite goding, mammas skatt alla dagar på året:)

Godnatt!

Let me entertain you

Hmm sitter och väntar på att mamma ska ringa och berätta när maten är klar, ska nämnligen dit och äta middag idag. Tyckte det verkade smart då brorsan fortfarande är hemma. Sen slipper jag ju laga mat själv med, det är aldrig fel. Firade pappa i helgen, han fyllde 60 gubben, helt otroligt vad gammal han är nu. Så då var vi där och åt mat och tårta, gott som bara den.

I går tvingade vi Tina att komma hit och äta tacos med oss och det gjorde hon. Vi tyckte att hon kunde behöva det efter tentan hon gjorde samma dag och det var nog så. Gott var det och mätt blev man. Det märks verkligen att jag är hungrig nu skriver bara om mat ju haha. Sen var vi hemma igår och jag såg Elizabethtown igen åh vad jag gillar den filmen, den är så vacker på nåt vis och massa bra musik är det i den oxå för den delen. Sen blev det ett par avsnitt av Desperate housewives såklart, samma sak i fredags och ikväll med hoppas jag.

Fick godkänt på min uppsats den här kursen, det känns riktigt skönt nu är det bara 2 uppgifter kvar och sen är kursen slut. Ska skriva den ena ikväll och den andra under veckan. Imorgon börjar vi en ny kurs, då ska vi få sätta diagnoser det kan bli hur intressant som helst ju. Börjar med gymnastik imorgonbitt sen kursstart och sen jobb på kvällen så det blir en tuff dag men det blir nog väl.

Annars är det mesta som vanligt, händer inte så mkt här inte. Fest för Tina på lördag det blir fina grejer det, ska bli riktigt kul faktiskt. Sen blir det middag ute nån dag i under veckan för en annan kompis som oxå blir 25 på tisdag, sen lucia med måste köpa nya luciakläder till Felix, shit det måste jag komma ihåg.

Sitter och lyssnar på Let me entertain you och kommer ihåg hur det var i somras när vi var på Robbie Williams. Vi hade stått framme vid scenen i ungefär 5-6 timmar och det kändes som att benen skulle gå av och sen kom han ner från rampen i ett extranummer i just denna låten. Även fast jag trodde att jag skulle knäcka benen om jag började hoppa så gjorde jag det ändå och resten av Ullevi med, alla hoppade. Vilken jävla känsla kan jag lova.

Kärlek!

Erik min hjälte!

Ja för en liten stund fick han faktiskt bli det. Snyggerik som är ja vad kan han vara 21 år gammal kanske 22 mer? Jag vet faktiskt inte men jag höll på honom ikväll. Han var så jäkla klockren. Tror han vann mitt hjärta när han en fredag gick in på scenen och rev av en Robbie Williams låt jag kommer faktiskt inte ens ihåg vilken det var men skitsamma, underbart var det. Sen fortsatte han nästa helg med att sjunga Knocking on heavens door och tog även där en poäng, ja hos mig alltså. Bed of roses gjorde han suveränt bra. Men tro inte att jag inte gillade Marcus för det gjorde jag, han sjöng många underbara låtar ja det mesta han framförde var kanon förutom vinnarlåtan Everything changes för den gjorde Erik 100 ggr bättre och jag hoppades att han därmed skulle göra en Agnes och vinna på grund av det. Men icke, men han jar visat sig enormt ödmjuk och härlig och ikväll älskar jag honom. And I wanna lay him down in a bed of roses.

Nu är praktiken över och jag fick ett underbart avslut med paket och ett bra omdöme frå min praktikplats, jag bjöd barnen på glass och köpte choklad till alla fröknar. Fick sluta tidigt och åkte ner på stan och lunchade med hjärtat. Sen åkte jag hem och hämtade andra hjärtat från dagis tidigt sen hem och och hade det mysigt med honom hela eftermiddagen och kvällen, han är verkligen ett charmtroll. Just nu är det enbart pussel som gäller han gör nästan inget annat än att pussla, svåra pussel som jag har svårt med så han kan han.

Annars är det rätt lugnt just nu är ledig måndag och tisdag för att skriva på mina uppgifter jag hade sen praktiken. Sen imorgon ska vi till badhuset med Felix sen ska vi städa och pynta här hemma och hjälpa mamma och pappa i skogen. Det är fest på kvällen imorgon men jag vette fasen om jag tänker gå. Det hade varit och kommer nog bli jättekul, men jag vet inte om jag hinner. Har så sjukt mycket som måste hinna bli gjort i helgen och då måste jag sova över i stan om jag går på festen och då kommer jag hem på söndag och därmed hinner en del av söndagen gå åt sen kanske jag ska till Mariestad då så jag får nog skippa festen. Det kommer nog att komma ett och annat klagomål på detta, men det är bara att respektera vi har helt olika förutsättningar alla människor och så är det.

Annars knallar livet på, men min kropp beter sig lite udda, haha varför är jag ens överraskad den tillhör ju mig. Nu går jag och kryper ner hos darlingen.

Kram och godnatt!

RSS 2.0