Ångest

Har precis betalat räkningar och det är aldrig trevligt. Speciellt inte när man märker att det gick åt mer pengar till räkningarna än man tidigare beräknat. Blir så deprimerad, jag är ju så fruktansvärt oekonomisk, jag borde inte får ha hand om mina pengar själv jag borde ha en förvaltare som hjälper mig. Gick in och kollade på tidigare transaktioner och det är otroligt vad massa skit vi handlar. 2000 spänn på maxi senaste veckan och då har vi knappt ens köpt nån mat eller ja mat har vi hemma man kan tro att vi store up for winter eller nåt. Får ångest på mig själv kan jag lova. Fick iof 3000 mindre denna månad i inkomster och självklart gör det sitt till. Finns en del som ger mig riktigt ångest just nu. För det första det här med ekonomin jag vet att det blir bättre det gör det alltid. Sen det här med jobbet jag har jobbat i 4,5 år och nu helt plötsligt så vet jag inte om jag ens får jobba kvar. Det är inte roligt, känns jätteledsamt.

Sen ligger jag efter i skolan som bara den. Har en stor uppgift som jag måste lämna in som skulle ha varit inne redan. Sen massa böcker att läsa som jag måste åka in och låna i stan imorgon för att kunna göra vissa uppgifter som krävs. Har skrivit att Felix ska vara ledig hela nästa vecka från dagis med inte smart alls när jag har så mycket plugg att göra, men vad gör man? Felix frågade idag varför han inte fick vara på dagis. Nu är ju Kim ledig så då ska han självklart vara ledig men nästa vecka är jag själv med honom och då borde jag ha satt in honom på dagis iaf några dagar. Jag har ju lov men vi fick uppgifter under lovet det var ett krav vi hade för att få ha ledigt efter nyår. Jävla klappträ man är ibland. Blir så jäkla arg på mig själv men jag får vara effeltiv på kvällarna när han sover lillen.

Hade egentligen tänkt att ha några sorts nyårplaner men det tror jag att jag skiter i, såg inte så kul ut i kassan och det kostar att bjuda folk på mat, men ska försöka få med mig Kim till stan så man kanske kan sitta hemma hos någon och fira lite genom att bara umgås. Sen ska vi smälla några raketer med Felix innan han lägger sig har vi sagt, men raketer är dyrt:)

Annars har det varit ett par bra dagar nu, Felix har varit på strålande humör och allt har varit enkelt. Givetvis har jag ätit alldeles för mycket börjar bli tjockis igen eller ännu mera tjockis ska man kanske säga. Blir så jävla arg på mig själv, när ska jag lära mig?

Nu ska jag sätta mig ner och skriva upp vad som ska göras och läsas i skolan och när allt ska vara inlämnat så jag vet och får struktur över det hela. Sen får det bli till att plugga en del imorgon och låna böcker på bibblan och så där. Ta tag i saker och ting helt enkelt.

Inget känns roande nu, känner mig bara allmänt nere skit skit skit men det går över och det är inte det minsta synd om mig det är jag medveten om jag har satt mig själv i den här sitsen helt själv det är det jag är bäst på att sätta mig själv i trubbel. Ska njuta av att lämna in en beställning från HM imorgon det ska bli riktigt fint det, betala gör jag senare då jag väljer månadsfaktura det får det vara värt.

Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0