Du gör mig förbannad

Måndag igen då, inget speciellt för en annan som fortfarande är ledig. Kan erkänna att jag längtar efter verkligheten och hösten igen nu. Tråkigt att bara gå hemma hela dagarna faktiskt. Har ju gjort det i 2 månader nu ungefär. Funderar på att åka till Göteborg i helgen med, men ärligt talat så har jag inte lust med det riktigt heller så får se vad det blir av det hela.

Helgen har varit bra, var ju ute på lördagen eller mest inne vi kom inte från förfesten förrens närmare ett på natten. Firade ju J som fyllt år och det var trevligt hemma hos henne aboslut och jättefint har de fått det i lägenheten med. Hade så kul och sjöng högt till en massa underbara gamla låtar. Fick höra att jag sjöng falskt men vem bryr sig har man kul så har man. Skulle tro att jag skrålade mer än vad jag sjöng:) Kul var det iaf. Hamnade på en knasig efterfest med och sen gick vi hem till en och sov där, haha helt skruvat men fasiken va kul vi hade på vägen när vi gick, underbart kul alltså. Och Lindas syrra var snäll nog att hämta oss morgonen efter. Jag har varit en sölande mamma igen kan jag lova. Drack nog lite för mycket, shit alltså men efter att ha druckit en massa vatten sen resten av natten så slapp jag att må dåligt dagen efter. Kul hade vi som sagt och mysigt har jag haft det så här i efterhand med min familj.

En sak som tynger mig skulle jag gärna vilja skriva om, men jag kan inte jag antar att jag är för feg. Ja det är jag helt otroligt feg, men frågan är om det tjänar nåt till att skriva om det. Du kommer nog aldrig att inse ändå. Är otroligt trött på att folk bryr sig för lite om sina vänner, de växer inte på träd så börja bry dig och sluta kränka, så kanske du får vara med i leken igen.

Brorsan åker hem imorgon, det känns tråkigt. Förstår om han vill tillbaka till sitt vackra Göteborg, men han har varit här i många veckor nu så det kommer att bli lite tomt när han åker. Han har varit väldigt bra den här sommaren. Han har fixat och gjort riktigt fint hemma hos mamma och pappa och han har lekt med Felix som bara den. Värsta lekfarbrorn, dom har badat, spelat fotboll och haft allmänt kul. Han har gjort Felix lycklig och det betyder mycket. Och jag kommer aldrig att skämmas över honom för jag älskar honom så är det.

Hmm smart eller inte? Förmodligen inte, men sån är jag. Jag är iaf alltid trevlig och uppmärksam.

Barn som dör

Läser dagligen om barn som dör på aftonbaldet.se idag en 3 årig pojke,
en 5 årig pojke som drunknade och nu en 7 årig tjej som blev påkörd av
ett tåg och är väldigt allvarligt skadad. Och det här är bara Sverige. Det är
så hemskt och det gör så ont i hjärtat att läsa om detta, kan inte finnas nåt
värre än att förlora ett barn, hoppas man aldrig behöver uppleva det för det
tror jag inte jag skulle överleva. Tanken att Felix skulle gå bort är vidrig.

Fan vad jag älskar er Felix och Kim finns inte ord nog att beskriva för alla
ord skulle vara futtiga i jämförelse.


Iamgettingold.com

Nu är vi hemma igen, har bara varit borta över helgen visserligen men ändå. Vi åkte till Norrköping i fredags jag och familjen. Vi bodde på marmorbrukets herrgård 2 nätter. Vårat rum var jättefint, vi hade 2 rum och en tv med många kanaler, det var lyxigt. Tror dock att det spökade andra natten, Kim tror det inte men det gör jag. Vi var på Kolmården 2 dagar, mysigt var det. Felix var lycklig och det han gillade bäst var precis som förra året delfinerna som hoppade i vattnet som han själv säger. Han lät mest i hela hallen jag lovar, alla tittade. Han härmade delfinerna och var allmänt uppspelt. Vi åkte i safarieparken 2 ggr, men det enda som var riktigt skoj var att det var 2 björnar som jagade varandra första gången mellan bilarna, annars var det så varmt att dom flesta djuren bara låt och vilade i skuggan.

Andra dagen vi var där åkte vi linbana till delfinariet och sen efter showen så åkte vi linbana tillbaka igen. Värsta turen hade vi. När vi skulle gå till linbanan andra gången så sa Kim att den stod still och det gjorde den ganska länge tror jag. Men precis när vi klev upp på perrongen så satte den igång igen så vi åkte till entrén. Precis när vi kommer in på stationen och kan gå av så stannar den igen och så länge vi var kvar där så stod den still. Så den var trasig innan och efter och funkade precis under den tiden vi åkte. Tur det för jag hade fått ångest om den hade stannat när jag var där uppe. Det är fint att se all utsikt och så men jag tycker samtidigt att det är rätt otäckt och vissa stunder fick jag smått ångest faktiskt, speciellt när den knakade oroväckande. Men Felix var nöjd som få, första dagen ville han absolut inte åka den men sen sa han att han ville så vi lovade att om han ville dagen efter så skulle vi åka. Så jag är stolt över att han vågade, vi åkte förra året med men då blev han lite ledsen mitt i färden.

Nu när vi är hemma igen så väntar allt arbete. Idag ska jag tvätta en jädra massa sen blir det till att dammsuga och åka och handla med tror jag.

Har tänkt på en annan sak. Fyllde ju 25 år för ett tag sen och jag börjar bli gammal, det är något som inte alls stört mig förut. Jag har alltid känt att jag har fixat en del i mitt liv så jag behöver inte ha ångest. Jag har ett hus (eller Kim har), jag har fått en son och nu har jag börjat plugga vidare. Men nu känner jag litegrann att va fan vi blir bara äldre. Rynkorna börjar komma kroppen börjar hänga och samtidigt så kanske inte allt accpeteras längre. Jag och mina kompisar ska ut i helgen, det ska bli roligt. Nu är vi 25 hur länge är det acceptabelt att vi fortsätter så här. Börjar folk tycka att man är patetisk som är ute? Eller måste man byta krog och gå till ett annat hak i stan där "de äldre" hänger? Löjligt kanske, men skrämmande ja. Men jag hoppas att vi har några år kvar eller så är vi redan där. Jag hade ju slutat gå ut och var hemma i 2 år utan att nånsin gå ut, men nu är jag tillbaka. Tror att jag behöver det för att må bra få gå ut och umgås lite med tjejerna. Onödiga funderingar kanske men ändå.

8 år sen vi satte på oss ringarna, nu finns den runt halsen

Har just ätit frukost, det blev en kopp te (utan socker), en tallrik lättfil och 2 knäckebröd med messmör. Intressant? Nej inte värst, men jag skrev det mest för att övertyga mig själv om att kag är på rätt väg igen. Det måste ske nu känner jag, måste ner i vikt nu. Har ju iaf inte gått upp det jag gick ner förut. 9 kg har jag gått ner och mer ska det bli. Har stått still ett tag men nu får jag ta tag i det här igen. Men det är inte det lättaste när man är hemma och det är sommar, det blir en massa extra sötsaker hela tiden har jag märkt. Inte bra.

Hade fördelsedagsfest i helgen, den vart okej men inte helt lyckad. Det är svårt att få det bättre, kände att jag kämpade halvt ihjäl mig för att hinna med alla gästerna och samtidigt vara värdinna. Som tur var så hjälpte Linda mig, tack för det vännen!

Igår fyllde Kimpa 25 år så då var hans familj här och firade honom. Och jag fick en jättebra present av hans mamma, den bästa på länge verrkligen nåt jag kan behöva nu ska jag bara hitta ett evenemang så är det klappat sen.

Idag vet jag inte vad som händer faktiskt, kim har inte ens gått upp ur sängen än och inte jag in i duschen så det blir nog riktigt slappt som vanligt. I helgen åker vi till Kolmården och bor på herrgård i 2 nätter, det ska bli mysigt, fick presentkort på bensin av några kompisar, himla smart faktiskt. Och resten av pengarna till semesterrn har vi fått från andra så det blir gratis för oss, skönt det nu när man inte har det så fett. Har faktiskt 8 årig förlovningsdag idag, men tror inte vi kommer att fira det alls:(

Ska dra ihop ett gäng och gå ut snart med. Har en massa öl, vin och sprit kvar från festen så det ska bli kul. Ska få med oss fröken L med det ser jag fram emot.

Nu ska jag duscha. Ha det gott

Robbie är bäst

Kan bara skriva här innan att detta inlägget kommer att bli väldigt långt.

RESAN

I lördags satte jag på tåget för att åka mot Göteborg, men först skulle tåget förbi Karlstad och hämta upp Mia. Resan gick inte helt smärtfritt vi hade en del otur. När jag ringer till Mia har hon glömt biljetten hemma så hon får springa hem och hämta den. Nervös som bara den blir jag när tåget stannat i Karlstad och Mia aldrig kommer, jag ringer till henne och säger att nu springer du för helvete. Till slut kommer hon 3 minuter innan tåget ska gå, helt genomsvett. Men det första jag gjorde när jag satte mig på sätet var att slänga upp min ryggsäck på sätet brevis där Mia ska sitta och där har nåt smarto lämnat en kaffekopp utan lock, varför man gör det vet jag inte, inte så jävla smart men men. Så det blir kaffe på halva sätet och det rinner runt på golvet bland andra irriterade passagerare, typiskt. Sen hade jag och Mia sett fram emot att sitta och käka gott från snackievagnen, men så säger kvinnan som är ansvarig att hon är själv och det blir ingen servering alls. Typiskt vi som är så hungriga, jaja det får gå tänker vi.

Nästa missöde inträffar när vi hamnar i en håla någonstans utanför Trollhättan och tåget stannar mitt i ingenstans. Kvinnan berättade att tåget framför oss hade problem med ett av deras lok och att vi nu måste stå still där ett tag. Utan fikavagnen öppen, men vi kunde gå dit och få oss en mugg vatten iaf. Efter ett tag meddelar hon att vi måste koppla loss vårat lok som ska åka till det här andra tåget och hjälpa dom att putta av deras trasiga lok och sen komma tillbaka och hämta oss sen. Hjälp tänker vi. I 2 timmar blir vi stående. Men då ställer dom fram den dricka dom har på tåget så man kan hämta nåt att dricka vi tar 2 cola en ger vi bort och en delar vi på. Tillslut går 2 frivilliga resenärer in i kiosken och säljer det som finns till folk, vi köpte en varsin muffins gudomligt gott då så hungriga som vi var. Till slut blir det nästan kiris på tåget, det är säkert 35 grader varmt där inne hundarna och spädbarnen tror jag lider värst, det finns inget vatten någonstans och inte ens på toaletten. Mia skrattade så hon tjöt när jag kommer ut till henne med handen full av tvål och ber henne om en servett för att torka bort det. Sen finns det inte ens servetter kvar och jag är allergisk som en gnu och nyser och snorar som fan. När vi åker applåderar vi.

När vi kommer fram till Göteborg möter vi upp Linda som väntat på oss 2,5 timmar och vi går och käkar lite mat. Sen hem till brorsans place och lastar av och fixar lite. Sen åker vi in till stan och vi går av vid Ullevi för att gå till snikens kulle, vi hör hur han börjar sjunga och ser lite fyrverkerier. Sen går vi äter mat på en italiensk restaurang, jättegott var det. Sen går vi tillbaka till snikens kulle och hör hur han avslutar med Kids, sen väller det folk ut från Ullevi, dom ser ut som myror som kommer upp ur sina hålor. Vi köper munkar och åker hem. Nästa dag äter vi en underbar frukost duschar lite sen beger vi oss in till stan. Går ner till hamnen och käkar glass och plaskar med fötterna i vattnet. Sen blir det lite shopping följt av lunch. Sen beger vi oss till Ullevi och möter upp Lindas kompis som var på konserten dagen innan med och som vet hur allt funkar. När vi kommer fram till Ullevi så öppnar dom precis grindarna så vi kommer in direkt innan dom som suttit där sen 11 utan att knö eller så då ingen satt i kö. Vi blir inslussade i olika sektioner och vi hamnar närmast scenen. Där inne sitter vi ett bra tag och dricker lite cider. Alla ställer sig upp vid 18.00 ungefär och då hamnade vi ända framme vid kravallstaketet *underbart*. Först kommer Robbies dj upp och värmer upp oss, sen Basement jacks eller vad dom heter, bra band.

ROBBIE

Han går upp på scenen ungefär vid 21.15 eler 21.30, han kommer upp ur golvet det vet vi för det har tjejen som är med berättat. När han är som närmast så är han 2 meter ifrån oss och han ler mot oss (ja utan att låta fjortis så fick vi faktiskt ögonkontakt med honom och han log), sen sa han till killen brevid "oh Kevin federline" Killen hade vitt ribblinne och en basker och han lyfte på baskerna och skrattade. Han pratade en del med publiken och en tjej hade en löpsedel från Aftonbladet på med hans bild på. Och han sa till henne "Varför har du den uppe, du har haft det under hela konserten. Do you want to show me that you know who I am? I know what I look like. Do you want me to sign it? Sen fick han fram den och signerade den och hon bara Thank you so much, hon nästan grät. Sen dedikerade han Make me pure till en tjej som skrivit att hon var en doktor på bröstet (tjejen han tog upp på hotellrummet natten innan?). Han visade rumpan med byxor på och stoppade micken innanför brallan hehe. Sa att vi var så vackra och det bästa giget hittils och han sa att han säger inte det till alla men han menade det. När han sjöng Come undone höll jag Mia i handen och då kom tårarna, men jag hindrade dom sen, men fan va underbart det var. I extranumret kommer han ner i en korg högt uppifrån och sjuner Let me entertain you och hela Ullevi hoppar, sen kommer Angels och tillslut Kids. "You´ll be Kylie Minouge and I´ll be Robbie Williams ok? " Sen går han av scenen och vi stapplar ut, så jävla underbart så jag vill grina. Förutom att föda Felix så var det nog det häftigaste jag gjort i hela mitt liv. Vår resa går mot Mc Donalds och sen hem och prata och sova. Dagen efter åker vi hem och det är skönt att vara hemma. Kan summera det så här jag har varit på 5 ganska stora konserter. Britney, Anastacia, R.E.M, U2 och Robbie och jag kan säga en sak du har inte varit på en riktig konsert förrens du står längst fram och viftar (så känner jag iaf), de andra kan inte ens mäta sig med det jag var med om nu. I love you Robbie.

När jag kom hem fick jag tårta och paket, fyllde visst 25 år. Mamma, pappa och brorsan kommer över med den. Felix uppmärksamhet fick jag efter att ha gett honom 3 bilar jag köpte nere i Gbg till honom, han blev glad och var uppspelt resten av kvällen för att jag var hemma. Sen såg vi Prisone break. Allt är just nu vackert och underbart, på lördag blir det fest.

Kram! (om någon orkat läsa ända hit)

RSS 2.0